Som zúfalá z výsledkov
Dnes som bola na vyšetrenie a pani doktorka mi povedala že má nevezme na operáciu kvôli spodnym zubom,tie mám ale poriadku,bojím sa že to je rakovina 😢😢😢😢😢😢😢😢tak mi povedala ,a nebude má operovať kým zuby nebudú poriadku,čo mám robiť pomôžte,mala niektorá takéto výsledky? Pani doktorka onkogynelokicka je súkromnícka ,.😢😢😢😢nemám slov už 😢😢😢😢 je to rakovina?
@michaelamaria chod sa objednat do nemocnice na konizaciu, popritom ries zuby...
@michaelamaria nestresuj a ukľudní sa. hpv vírus sa dá v pohode prekonať, neskôr zaočkovať. Zuby tiež , len to je beh na dlhú trať. Ja to mám všetko za sebou, hlavne zmeň myslenie, uhol pohľadu, strachom si akurát tak budeš zhmotnovat negatívne myšlienky
@michaelamaria zubár Tí to doteraz nevidel?...nechodíš pravidelne na preventívky?
@michaelamaria ty si založila tému, tak ja to urobit nemôžem, zmaž komentár s fotkou a odfot bez r.č.
@zmrzlinka2021 myslim, ze sa tam pise KI k CA - kontraindikovana k celkovej anesteze
Tak nemôžeš mat zuby v poriadku podľa toho čo sa píše v posledných riadkoch. Objednaj sa k zubárovi, povedz čo je vo veci, že to potrebuješ riešiť prednostne kvôli operácii a celkovej anestézii.
Inak ja toto prvy raz pocujem. Ako ja mam zubara v poriadku, ale este som to nepocula nikdy a to ked su akutne operacie, tak co ludi so zlym chrupom nezooperuju? Skor by som tipovala, ze to anesteziolog usudi, ze nie je vhodna CA , nie gynekolog. Ako to aj zistila, ked pises ze tam chodis rok a rok a pol chodime v ruskach 😂
@cucica tak pri akútnom stave asi riziko že prehltneš zub je už rovnocenné tomu, že umries na prasknuté slepé črevo, či vykrvacas z rany.
Keď sa zranis v horách, tak tiež nebudeš hľadať sterilný obväz, ale obviazes čím príde. Hlavne, aby si zastabilizovala zranenie.
Ale v nemocnici, by si asi nebola nadšená, že ťa obvazuju roztrhanou košeľou
@cucica kazy by neboli taky problem ale ona ma napadnute zuby paradentozou a podla tej spravy uz v zlom stave ako najskor uz tie co treba vytrhaju a tym padom kontraindikacia pominie a mozu spravit konizaciu a umele zuby doriesi potom
Jasne chapem, dava to logiku, len som udivena ako gynekologicka vie presne, kolko korenov je v hornej rade zubov a akych. Kazdopadne drzim autorke palce ✊
@cucica chcela aby som jej ukázala ,ale spodné mám vsetke a nekivu sa ani nelamu,a vrchné si dávam von od septembra a ešte 4mi ostali,ale spodné mám vsetke,.
@loginexistuje ako môže doktorka uviesť a napísať parantoza keď to musí mne ohodnotiť zubár
@michaelamaria tak asi ti ich pozerala ked to napisala a hore uz mas len styri zuby ? a zubar ti co hovori na zuby ? ono paradentoza nebyva ze len na hornom obluku v kazdom pripade zajdi zubarovi a on nech sa vyjadri

@janai1 pôjdem,diki