icon

Spackané plastiky III. 8

13. apr 2023

Chalan s prepichnutymi ušami s keloidmi, obrovské výrastky.
Pekná Švédska dievčina, ktorá si dala vybrať 6 rebier, silikón do pozadia, do popredia, kačka, transplantácia. mihalnic. Chcem ísť spať, len čakám, koľko má tá blbka v páse, takých 48 tipujem.
Ti pácosi by miali sedieť u psychiatrov, nie plastika, si myslím ja.
Aj keď je to jej 135 000 ktoré do seba "investovala" 🤑

bluka2
13. apr 2023

Však tebe tých 6 rebier nevybrali, tak prečo o tom téma? Možno nabudúce si nechajú vybrať mozgy z tela, čo uz 😀

autor
13. apr 2023

Tak v páse ma 58 a celý deň v korzete stiahnutá na 40cm. Vykopli ju, tak ide hľadať pokútných felciarov, ktori jej vypchaju boky.

luckasvec
13. apr 2023

Pozeráš to niekde free online prosím ta?

andreatytler
14. apr 2023

6 rebier? To ako? To aky lekar by urobil? To nemoze byt legalne.
Vzdy ma zaujimalo preco maju ludia potrebu pozerat sa na problemy druhych. Ak take nieco rada pozeras, mozno aj tebe by bolo treba psychologa. Nemyslim to v zlom. Mne je z niecoho takeho hrozne neprijemne, smutno, lebo citim s tymi ludmi a som bezmocna s tym nieco urobit a to ma frustruje. Taka relacia mi vobec nic neda. Iba ma rozculi.

livka_
14. apr 2023

To su uz roky stare casti. Operacie ako chcela ma za sebou a vyzera pekne. Uz ma vlasy hnede a vyzera jemnejsie. Je na instagrame ako pixeefox ☺️

cyberk
14. apr 2023

Je ti jasne, ze tych podivinov si tam show sama plati, aby prisli a chceli nejaku nezmyselnu vec od plastickych chirurgov :D v kazdej casti su a odpalkuju ich

autor
14. apr 2023

@livka_ áno,,pixina. Tak super, ze sa jej rozum prinavrátil, aspoň čiastočne.
@andreatytler
Cher s tými rebrami asi začala, už v 90.rokoch sa tým chválila.
Nemusíš sa o mňa obavat😀bizar nevyhladávam, občas si on nájde mňa.
Dodali mi odvahu odstrániť z tváre znamienka,nechcelo sa mi do toho a už som to mohla mať roky preč.

adulka182
14. apr 2023

Rozum sa jej prinavratil preto lebo po poslednom zákroku skoro zomrela počas narkózy a ma poškodený mozog, nemôže už ani soferovat. Na niekoľko mesiacov sa stiahla z instagramu a už ma druhý a žije v klude doma vo svedsku

autor
14. apr 2023

@adulka182 Ffiha, nemám insta. No bolo jej to treba, ktovie ci ľutuje.