Vyžaduje porucha spánku hospitalizáciu?
Dobry večer vedel by mi niekto o tom viac povedať? Že vraj je potrebna hospitalizácia a zisťuje sa ďalej čo a ako. Absolvoval to niekto? Objednaná som na november.
Jaaaj ja už roky neviem čo je dobrý spánok. Darmo mu venujem vela času ale nenaspím ani dve hodiny lebo stále sa prerušuje. Raz vstanem na WC, raz vstanem kvôli kŕči v lýtku, raz kvôli návalom potenia...
Pôjdeš do spánkového laboratoria cez deň budeš spať večer ťa zobudia dajú takú prilbu na hlavu ako EEG celu noc budeš hore a ráno máš výsledky. a potom budú zisťovať v čom je chyba. Mne dal neurolog lieky na to.
@taynee tak si bola na inom ja som bola v roku 2008 na takom ako popisujem asi viem čo mi robili. Bola som dospela a pri zmysloch. Takže asi tak.
Dakujem za rady. Už sa mi ozval známy, že to trvá 3-5 dni. Bol napojený ako spomínate..
Existuje aj spánkové apnoe. Skúmať treba spánok keď neviete čo vám nedá spať. Ja zaspať viem hocikedy aj hneď po práci a spať až do rána, ale ide o to či je spánok kvalitný. Preto vravia tých 7-8h lebo telo potrebuje na tie procesy minimálne 4h neprerušeného spánku. Ja darmo budem spať aj 12h keď ma vždy niečo zobudí každé 2 hodiny. Potom som len celý deň rozbitý.