Špona do nechtu verzus vystrihnutie
Ahojte, čo by ste si vybrali keby vám dala pedikérka na výber? Šponu do nechtu alebo nejak ,,vystríhať" necht? Keď vam necht zarasta do koze a preto vam prst krvaca a niekedy tam mate az hnis?
U mna bola lepsia kombinacia-vystrihnut ak sa dalo (ta okamzita ulava 😯) a tak dat sponu,aby uz necht nezarastal
Neviem koľkáta téma o šponách za posledné dni. Napíšem to isté. Poznám takého komu pomohlo aj takého komu tá istá pedikérka povedala, že nepomôže, treba na chyrurgiu.
Ak tej konkrétnej pedikérke nedôveruješ choď k inej. To že môjmu kolegovi pomohlo nezaručí že tebe pomôže tiež.
@dqqq spona, spona, spona, nic ine tu necitam posledne dni, snad uz len o krste a vyvolavacke
SPONA! ....vystrihovali mi necht 20rokov ....akonahle som si dala sponu problem vyrieseny (trvalo to samozrejme dlhsie) na milion % aplikovat sponu
@dqqq spona, spona, spona, nic ine tu necitam posledne dni, snad uz len o krste a vyvolavacke
@janetinka27 tá s krstom to je tiež číslo, a pred týždňom tá čo nechcela vlastnej dcére na prijímanie, furt nová téma a stále o tom istom
@janetinka27 tá s krstom to je tiež číslo, a pred týždňom tá čo nechcela vlastnej dcére na prijímanie, furt nová téma a stále o tom istom
@katica06 ano na "primanie" som zabudla🙂

@dqqq sponu urcite… tej sa podla mna nevyhnes aj keby ti ho strihala tak nakoniec skoncis pri spone