icon

Špona do nechtu verzus vystrihnutie

dqqq
14. jún 2025

Ahojte, čo by ste si vybrali keby vám dala pedikérka na výber? Šponu do nechtu alebo nejak ,,vystríhať" necht? Keď vam necht zarasta do koze a preto vam prst krvaca a niekedy tam mate az hnis?

ella1234
14. jún 2025

@dqqq sponu urcite… tej sa podla mna nevyhnes aj keby ti ho strihala tak nakoniec skoncis pri spone

tani777
14. jún 2025

U mna bola lepsia kombinacia-vystrihnut ak sa dalo (ta okamzita ulava 😯) a tak dat sponu,aby uz necht nezarastal

luccija
14. jún 2025

@dqqq sponu

katica06
14. jún 2025

Neviem koľkáta téma o šponách za posledné dni. Napíšem to isté. Poznám takého komu pomohlo aj takého komu tá istá pedikérka povedala, že nepomôže, treba na chyrurgiu.
Ak tej konkrétnej pedikérke nedôveruješ choď k inej. To že môjmu kolegovi pomohlo nezaručí že tebe pomôže tiež.

janetinka27
14. jún 2025

@dqqq spona, spona, spona, nic ine tu necitam posledne dni, snad uz len o krste a vyvolavacke

greta2017
14. jún 2025

SPONA! ....vystrihovali mi necht 20rokov ....akonahle som si dala sponu problem vyrieseny (trvalo to samozrejme dlhsie) na milion % aplikovat sponu

katica06
14. jún 2025
@janetinka27

@dqqq spona, spona, spona, nic ine tu necitam posledne dni, snad uz len o krste a vyvolavacke

@janetinka27 tá s krstom to je tiež číslo, a pred týždňom tá čo nechcela vlastnej dcére na prijímanie, furt nová téma a stále o tom istom

janetinka27
14. jún 2025
@katica06

@janetinka27 tá s krstom to je tiež číslo, a pred týždňom tá čo nechcela vlastnej dcére na prijímanie, furt nová téma a stále o tom istom

@katica06 ano na "primanie" som zabudla🙂

jana612
Autor odpoveď zmazal