Sprostredkovateľský bonus - reálna skúsenosť
Ahojte. Verím že sa zdržíte negatívnych komentárov o očkovaní a celej tejto situácii.
Máte niekto reálnu skúsenosť s registráciou sprostredkovania? Prišli iba kódy pri ktorých píše že sú do lotérie, keď som ich zadala cez stránku bytzdravyjevyhra napísalo mi že sú neplatné. Robím niečo zle? Alebo prídu nejaké iné kódy? Podarilo sa niekomu dotiahnuť sprostredkovateľské bonusy dokonca?
Ďakujem
@mirmenka 2x sa nedá registrovať. Každý je registrovaný iba 1x. Po prvej dávke si mala dostať 1 "žreb" do lotérie. Po druhej dávke do pár dní by mal prísť 2. "žreb" do lotérie a do niekoľkých dní aj kód pre sprostredkovateľa. Akurát že niekomu príde do týždňa a niekomu ani do mesiaca neprišlo nič. Na infolinke jediné, čo vedia povedať je čakať...
Potom sa sprostredkovateľ zaregistruje s týmto kódom.
Takže registrovaná si, už netreba robiť nič. Len čakať
@333levica hej aj mne keď povedala na call centre asi tretíkrát "tak asi teda musíte ešte počkať", tak som mala chuť sa jej opýtať, či tie kódy vymýšľajú a robia ručne 😂
@angelheart dakujem velmi pekne!
Ja som sa 31.8.registrovala ako sprostredkovatel. 1.9. som registrovala kod na sprostredkovatelsky bonus.
2.9. mi prisla SMS ze ziadost o sprostredkovatelsky bonus bola schvalena a peniaze vyplatia na ucet do 7 dni.
Tak uvidim 🙂
@simkqqa nápodobne,aj mne tak,pochybujem,že niekomu prišli...čo poznám,tak nikomu🤷
Tiež máme dnes 7. Deň a nič...
Dobry den chcem sa opýtať ci ste tam volali a ci ste dostali aj daku odpoved? Mne prišla tiež sms2.9 ze do 7dni mi prídu peniaze a nic dnes je už 8den.dakujem za info
Mne to stále nejde prihlásiť sa na ten sprostredkovateľsky bonus 😑 prosím viete mi poradiť ako na to? Samozrejme som zadala aj jedno číslo vo formáte( nszor.priklsd xxx-xxx-xxx)potom som skúšala druhé čo mám v sms nič nejde mi to.. či to treba z kovid pas?
@ivanka12311 https://www.bytzdravyjevyhra.sk/page/commission
Tu som zvolila zadanie sprostredkovatelskeho kodu, moje rodne cislo a unikatny kod ockovaneho.....a vsetko OK.
@monsm toto mi stále píše 😟
@ivanka12311 ahoj, aké "druhé" si skúšala? Nedávaš tam náhodou číslo žrebu?
@ivanka12311 Ministerstvo financii SR. Vas identifikator na sprostredkovatelsky bonus je Xxxx-xxxx-xxxx. Odovzdajte ho sprostredkovatelovi na uplatnenie. Dakujeme
Kod z takejto SMS sa zadava
žiadnu takúto sms som od 8.8..2021 manžel nedostal
Mužovi prišla táto sms s kódom pre sprostredovateľa práve teraz, registrovaný 11.8.
Takže kódy nám prišli ale vôbec nejde
@ivanka12311 ako aj tebe,to isté nám píše. A skúšali sme ozaj všetko. Ja sa už na to vys...em. 😂
@laviedeluz ešte rozmýšľam či sme to stihli do 7dni čo to tam spomínajú v podmienkach. Len keď ja nerozumiem ani podmienkam 😜. Ak u jeb...ých na dvore. Čo ti poviem. Už mi je to smiešne aj, kôli pár éčkam takto sa jedovať. Posledný pokus bude v utorok s dcérou to skúsim a inak ,,se na to vyprdnu velebnosti,, 😂
Príde normálny kód na sprostredkovateľskú bonus. Mužovi prišiel asi po mesiaci mne po 3 dňoch.
@vanesagalbova našla som toto na internete : Ministerstvo financií SR bude peniaze za sprostredkovanie vyplácať priebežne vo forme pripísania finančných prostriedkov v mene euro na bankový účet uvedený pri registrácii, najneskôr však do 30.11.2021.
Takže neviem či to mysleli, že majú čas nám to dovtedy poslať alebo dovtedy sa dá zaregistrovať a vyplácať. Čiže nevolala som ešte a neviem či vôbec mam. Už niekomu niečo prišlo?
Pri žiadosti o sprostredkovateľský bonus sprostredkovateľ vyplní Registračný formulár sprostredkovateľa, do ktorého napíše Unikátny kód očkovaného. Ja som sa registrovala 2.8. a kód mi poslali až dnes.

@anajko ani my. Tak zložité to je že to akoby naschvál spravili nech nemusia vyplatiť. Celá rodina sme skúšali a to nie sme nejaký dementi 😜. Počkám či odpíšu na mail......