icon

Srdce - katetrová ablacia

barbora286
14. okt 2015

Ahojte mam ist na vysetrenie katetrovu ablaciu, ale som taky strachopud ze sa bojim. ako to prebieha, je to bolestivy zakrok?viem ze su aj horsie vysetrenia no ja sa bojim, nemam odvahu sa objednat hoc to musim podstupit.dakujem

natalierusnakova
16. máj 2021

@irusa anoo už teda februar2020som bola pozerám teraz a vtedy už povedali že teda ešte jednu kontrolu pre istotu🤷voobec sa mi nechce až do Košíc 🙃

irusa
16. máj 2021

@natalierusnakova to ti verím

kwetinka12
16. máj 2021

@mischel03 a kolko sa cakalo na zakrok v bb? Aka je dlha hospitalizacia?

mischel03
18. máj 2021

@natalierusnakova nie nedali len ekg, spýtali sa,že ako mi je,či sa mi to opakuje a bolo.😁

mischel03
18. máj 2021

@kwetinka12 hospitalizácia tri dni ...prídeš druhý deň robia a tretí domov...ak ovšem niekoho nerobia celý deň,tak sa to posúva....ja som čakala 4 mesiace

silviaeli
25. máj 2021

@irusa ahoj ty si bola v KE vsak??ako sa máš?vsetko Ok?
Prosim ta ako to chodi??chcem sa obj. na ablaciu, ale neviem...zaujíma má ci dostanem hneď termin na pár mesiacov neskor, alebo má budú kontaktovať až tesne pred zákrokom??vdaka

csipcsip000
26. máj 2021

Ahojte tak zajtra mam teda ablaciu taky stres mam dnes mam vynechat concor co mi teda riadne znizoval tep chvalabohu bez neho mam vysoky neviem co bude 😣

irusa
26. máj 2021

@csipcsip000 všetko bude v poriadku.. držím prsty

natalierusnakova
26. máj 2021

@csipcsip000 Ahoj neboj sa budeš to mať rýchlo za sebou👏👍a bude len dobre

csipcsip000
26. máj 2021

@irusa
@irusa Ďakujem.🍀

csipcsip000
26. máj 2021

@natalierusnakova dufam 🍀

natalierusnakova
26. máj 2021

@csipcsip000 určite neboj🍀

irusa
26. máj 2021

@silviaeli ahoj...áno bola som v KE... ja som bola na konzultáciu ešte v roku 2015 s tým, že som bola tehotná, tak zákrok robiť nemohli. Keďže moje stavy ďalej pretrvávali na odporúčanie môjho kardiológa ako aj primárky z VUSCH z roku 2015 som sa objednala na konzultáciu. Na konzultácií sa ma opýtala, č som ochotná podstúpiť zákrok a o mesiac ma kontaktovali s VUSCH listom 1. tr , kde bol uvedený termín ablácie ako aj postup nástupu do VUSCH. Zatiaľ sa cítim ok..supraventikulárnu tachykardiu som od zákroku nemala.... čiže tep 250 a vyššie, no mala som najvyšší tep 163, no to je asi príčina tetánia, nakoľko primárka vo VUSCH v KE trvá na tom, že ablácia sa podarila a nie je potrebné zákrok opakovať.

silviaeli
26. máj 2021

@irusa dakujem za odpoved..keď som dobre pochopila tak, až po pôrode si sa objednala..
A ako to bolo počas tehotenstva?? Nemala si záchvaty ?
Rodila si cisársky??..
A prosim ta v tom liste si mala aký termin ??o tyzden, dva?mesiac??..dufam, že chapes ako to myslím🙉
Potrebujem len vediet ako skoro budem vediet presný termin.😉

irusa
26. máj 2021

@silviaeli mala som aj počas tehotenstva aj pri jednom aj pri druhom dieťati. Rodila som klasický...termín do 6 týždňov od konzultácie

silviaeli
26. máj 2021

@irusa dakujem..no a nepamätás kolko pred zákrokom ta kontaktovali s tým presným termínom?? mam ešte pár otazok na teba🤭..ak ti to nebude prekážať napisem spravu..🙈😉

irusa
26. máj 2021

@silviaeli píšem poslali list cca 6 týždňov vopred..prvý termín som odvolala, nakoľko som dostala MS ,tak potom telefonický som sa dohodla na odklade i dva týždne

silviaeli
26. máj 2021

@irusa aha už rozumiem😄👍🏻..super dakujem veľmi mi to pomohlo aspoň sa mam čoho chytit..keďže ja skor ako v auguste nemôžem ..aj keď to môže byt aj ina doba u mna..a ešte prosim ta kedy si bola na zákrok?tie pulzy napr. 160, ako píšeš už asi zvladas sama, nemusis volat záchranku ?predpokladám🤔

csipcsip000
27. máj 2021

Ahojte tak uz teda to mam za sebou ale dievcence pre mna to je trauma na cely zivot a este mam aj neustale preskoky extrasystoly :( tep 110 5 hodin ma.tyrali

csipcsip000
27. máj 2021

Prepacte ak som niekoho zastrasila ale strasne to bolo

csipcsip000
27. máj 2021

A neskurocne ma bolia nohy neviem snimi hybat ako ste sa mali hnes po zakroku ? Umna aj ten samotny zakrok bol horror

irusa
27. máj 2021

@csipcsip000 ja som aj 250 zvládala sama 17 rokov 😁..tých 160 asi mám psychického rázu vďaka tetanii

irusa
27. máj 2021

@csipcsip000 neboj bude dobre..ja som po zákroku to zvláda v celku v pohode až na to cikanie...no mne vytiahli tep nad 300 a bola som tam skoro 4 hodiny....inak aký je záver našli všetky miesta ?

silviaeli
27. máj 2021

@csipcsip000 mna to tiež ešte len caka, ale myslím, že to najhoršie máš za sebou, už len dobre bude..držím palce

csipcsip000
28. máj 2021

@irusa este neviem zaver ale povedali ze sa to podarilo 5 hodin som tam bola

csipcsip000
28. máj 2021

@silviaeli ja tebe tiež nie kazdemu to trva tak dlho niekomu iba hodinku a pol tak som pocula

csipcsip000
Autor odpoveď zmazal
csipcsip000
28. máj 2021

No prepustacej spravy mi napisali zaver ze teda co mi to sposobuje respektive sposobovalo takze zevraj mi to vypalili

silviaeli
28. máj 2021

@csipcsip000 už aj ides domov??
A ako sa cítiš?

csipcsip000
28. máj 2021

@silviaeli ano uz som aj doma trochu mam bolesti tam dole pri slabinach kde mi to zavadzali aj ruka ma boli, srdce mi poskakuje tep mam 93 ale povedali ze to moze takto haprovat dokonca 3 meaiace no mam brat este mesiac concor a potom ho pustepne vysadzovat a samozrejme mam sa ist hlasit aj k mojmu kardiologovi a este aj do NUSCH v auguste na kontrolu..a dostala som domov na tyzden injekcie proti krvnym zrazeninam, ktore si mam pichat kazdy den do brucha