Srdce - katetrová ablacia
Ahojte mam ist na vysetrenie katetrovu ablaciu, ale som taky strachopud ze sa bojim. ako to prebieha, je to bolestivy zakrok?viem ze su aj horsie vysetrenia no ja sa bojim, nemam odvahu sa objednat hoc to musim podstupit.dakujem
Ahojte, mam termin na ablaciu na marec, no uprimne, zacinam mat strach a zvazujem ci tam ist, ked si citam, ze mnohi mate po zakroku extrasystoly... Vyriesi sa sice paroxyzmalna tachykardia ale zase ma bude trapit nieco ine. Uzivala som Betaloc, ale kardiolog mi pridal aj Rytmonorm a odvtedy mi je lepsie...Je este nieco ine coho sa pri/po zakroku mozem obávat?
No ja neviem čo sa mi podrobilo, ale mne
po dvoch mesiacoch od zákroku začalo preskakovať srdce, teraz mi 4 dni v kuse, za hodinu 5 krát som narátala, dnes to prestalo, bola som už aj u mojej Dr, tá hovorila, že kardiologické vyšetrenie treba, akože mávala som to aj pred tým ale nie takto často, máte s tým niekto skúsenosť, som z toho na nervy 😨
@katushkas
Ja na tvojom mieste idem, ja som ten prípad, že po zákroku hneď mi bolo dobre, teraz po troch rokoch sem tam preskočí.... Ale to aj asi z toho keď menej spávam..... Keď nepôjdeš budeš brat lieky tak ci tak a je pravdepodobné, že sa ti to bude zhoršovať.... Ja by som určite šla,hlavne sa už nemusím kontrolovať pri predklone... To už aj bolo na psychiku, že kedy to začne....
@liv1 dobrý deň. aj ja som dostala rytmonorm 225 ale bojim sa ho brať, na pribalovom letaciku píšu že nemôžem obsluhovať motorové vozidlo, čo si nemôžem pri svojej robote dovoliť, a že to znižuje aj tep. Vy ste mali po brani tohto lieku znížený tep? Poprípade nejaké vedľajšie účinky? Mám 21 rokov
@eva1831 mozeme si kludne tykat. Nema sa obsluhovat motorove vozidlo?? 😁 ehm ja jazdim kazdy den. Ja som necitala pribalovy, nechce sa mi stresy si robit. Tep to mozno trocha znizi no mevnimam to. Rytmonorm mi zmenil zivot, takze ja na neho nedam dopustit. Som viac ako stastna ze ho mam. Nebala by som sa to brat, zalezi aky mate problem a ci si vystacite v pohode bez liekov. Ale na to si myslim je lekar aby to zhodnotil 😊
Zdravim všetkých, mám otázku ohľadom miesta vpichu, nebola som na ablacii, ale mala som kateter cez tepnu na nohe? Rana po operacii sa pekne hojila, ale nasledne pozorujem asi tyzden potom take male modriny okolo nej , moze to byt?
Ahojte, máte aj vysoký krvný tlak pri búšení srdca či len pulz?

@irusa Ved to ti verim, ja viem o com píšeš 😞..mne už iba raz za cas tak preskočí, že až v hrdle citim a to rychlo zakaslem prejde..
A teda tlak máš Ok??..tak veru psychika robí vela, no a práve nato je ten magnosolv dobrý..ukľudňuje, kamoska ho berie pri teranii, takze fakt to musí byt dobrý elixír 😃😉..