icon

Šrouby v ramene a občasné bolesti pri zmene počasia

18. nov 2020

Ahojte,
som po operacii ramena (kompl. zlomenina), mam tam platnicku a srouby. Bola som parkrat na kontrole po operacii (rtg), vsetko drzalo, vsetko ok. Potom som bola cca 7mes po operacii na rtg, vsetko ok.
Na dalsiu kontrolu som nebola, lebo pocas corony brali len surne pripady a ja ze som uz ok, mam dojst potom.
Momentalne som otehotnela, takze rtg mi uz nik nespravi.
Obcas pri zmene pocasia ma to boli. Mozu sa tie srouby uvolnit/uvolnovat? Ci ked to drzalo pol roka po op, uz to bude drzat.
Uraz ani nic som odvtedy nemala.

erikaa09
18. nov 2020

Mam sruby v predlakti aj pliesok . A ano pri zmene pocasia to svinsky boli niekedy az tak ze mam chut ruku odrezat. Neudrzim niekedy nic v ruke. Vtedy ruku natriem obviazem a aby bola v klude.

tatiana1329
18. nov 2020

Podla mna je to uplne normalne. Ja som mala vyvrtnuty clenok (ale ze sakra vela a zle) este 10 rokov dozadu a tiez ma to este obcas bolieva a niekedy tak moc ze sa mi ani spat neda. A svokor ma v nohe obrovsky pliesok a kopec srobov a tiez povedal ze ho to vela bolieva a uz je 2 roky (a mozno aj viac) po operacii.

nikolet19
3. jan 2021

ja mam taku otazku mam 6 srobov v ruke od ramena nestava sa vam ze pri vas skratuju feny? a take veci lebo pri mne uz tri feny zhoreli mize to byt tymi srobamy?

erikaa09
3. jan 2021

@nikolet19 toto sa mi nestava. Mne napriklad povedali ze ak pojdem napriklad na letisko nebudem pipat. Chodim dost casto na sudna tam pipam :( . Zatial im stacilo ukazat ruku a ze mam sruby a plech ale asi poprosim dr. Papier