icon

Stále plačem

9. okt 2021

Ahojte. Už dlhšiu dobu na sebe pozorujem že aj viackrát za deň plačem. Plačem aj keď teraz píšem tento príspevok. Rok dozadu sa so mnou rozišiel frajer m. Odvtedy sa mi život veľmi zmenil. Nechodím von. Vyhýbam sa ľuďom. Vyhýbam sa dokonca aj rodine. Ak mám povedat pravdu myslím si ze dlho žiť nebudem. Ani to nemá zmysel. Nič v živote mi nevyšlo tak ako som si to predstavovala. Cítim ze som sklamala samu seba a aj mojich rodičov a rodinu. Veľmi som sa zmenila. Už nie som to usmievave dievča. Vyhľadáva samotu. Nechodím na rodinné oslavy. Zrušila som si všetky sociálne siete aby ľudia zabudli že vlastne žijem. Je to normálne co sa so mnou deje ci co mi je. Ďakujem za odpovede.

Strana
z2
daisylucky
10. okt 2021

Depresia. Potrebuješ psychiatra a antidepresiva. Rýchlo dákeho hľadaj. Viac sa môžeš poradiť na linke dôvery, ktorá sa volá Nezabúdka. K psychiatrovi netreba výmenný lístok, jednoducho dákeho vygooglis, zavoláš mu, odpíšeš mu príznaky ako si opísala tu, objednáš sa, a prides k nemu. Viem je to čudné, tiež som si tým prešla, ale toto sa dá liečiť až vyliečiť. Ako doplnok odporúčam aj psychoterapiu.

nevenka
10. okt 2021

@madeline1 k pychiatrovi

Strana
z2