icon

Starostlivosť o švagra, ktorý padol na lyžiach

dasdenail
17. feb 2021

Ahojte baby,

riešim veľkú dilemu. Sestrin muž mal v pondelok pád na lyžiach a dochrámal sa. Zlomená sánka, ruka a aj natrhnuté perineum :( Sestra je kvôli covidu v povinnej 2 týždňovej karanténe a navyše v Rakúsku. Preto ma poprosila či by som sa oňho tie 2 týždne nestarala ja. Nevadilo by mi to ak by šlo iba o kŕmenie napr., ale horšie to je s tým perineom. Je tam vnútorný opuch a treba to pravidelne čistiť. Kvôli covidu mu teraz nechcú dať ani sestru a fakt neviem či do toho ísť. Vedia mi to ukázať online, ide tam o to, že hoci musia všetky šťavy von, nemal by ejakulovať orgazmom, aby sa to náhodou viac nenatrhlo. Nechcem sestru sklamať, procedúru mi ukážu, ale neviem ako sa rozhodnúť....

maximilie
17. feb 2021

@dasdenail chudak. A aké ma moznosti, keby si to ty odmietla? Veľmi nepríjemné. Ja by som to asi nedokázala... skor o uplne cudzieho muža ešte mozno, ale o švagra?
Ak sa naozaj nikto v okolí nenájde (nejaka zdravotná sestra- suseda, jeho mama, ...) a musis to robiť ty? Nemohol by radsej tvoj muz?

nika82
17. feb 2021

www.ados.sk domáca ošetrovateľská starostlivosť

dasdenail
autor
17. feb 2021

@maximilie moznosti v podstate nema. Ja som navrhla muza, len on vravi a aj ta sestra online, ze to by sa asi.. nepostavil mu no... :(

maximilie
17. feb 2021

@dasdenail to sa mu ma postaviť hej? A ty ako švagriná mas ho postaviť? Tak to mi príde chore a ja by som to rázne odmietla.... aby som svagrovi stavala penis a ťahala z neho stavicku a modlila sa aby neejakuloval
Nie je to tak trosku vymyslená téma?????😏

maximilie
17. feb 2021

@dasdenail a potom keď sa vylieci si budete veselo strngat na rodinných oslavách a usmievať sa akoby nič? Ak nie si uchyl ktorý si tuto tému vymyslel tak ti radim, odmietni to. A nikto ti nemôže nič zazlievat ani vyčítať.
Pre dobro v rodine!!!

ejbyk
17. feb 2021

@maximilie tiez sa mi to zda vymyslene. Lebo ziadna normalne zmylsajuca "rodina" by nieco taketo neriesila....a hladala uplne ine moznosti pomoci!!!

stanulienkat
17. feb 2021

Nejaky uchyl zase.....

nika82
17. feb 2021

@dasdenail pises ze ,,nemal by ejakulovať orgazmom,, a dalej pises ze muz by mu ho mal postavit

09041986
17. feb 2021

@dasdenail 🤦švagor čo, nemá ruky? Akoze sorry...

katulienkax
17. feb 2021

ked ma zlomenu jednu ruku druhou si to predsa umyt moze

nika82
Autor odpoveď zmazal