icon

Starostlivosť o telo u mužov

zahradkarka
7. jún 2015

Navrhla som svojmu nech si trošku poskracuje chĺpky na tele, ale veľmi sa mu to nepáči. Ako sú na tom vaše polovičky?

bonaqa2013
7. jún 2015

@zahradkarka tiež by som s tým nepochodila. Ešte tak ide sa dať ostrihať, umýva sa, sprchuje, kúpa´t vo vani sa odmieta a strihá si nechty. To je všetko.

zahradkarka
autor
7. jún 2015

@bonaqa2013 ale ja, keď som trošku zarastená tak už protestuje 🙂

bonaqa2013
7. jún 2015

@zahradkarka môj neprotestuje vôbec, on je spokojný. Aspoň si myslím.....

bandura
8. jún 2015

@zahradkarka a kde si ma tie chlpky poskracovat? myslim ze kazdy muz nech je tak ako je aby bol spokojny niet nad spokojnu polovicku 🙂 ktoru mame doma

miskatomy
8. jún 2015

Moj je vyholeny od hlavy po paty :D

bandura
8. jún 2015

@miskatomy ale to mu vsetko bude trojnasobne zarastat ci? a to vkuse sa musi kazdy druhy den holit...?

miskatomy
8. jún 2015

@bandura ruky a nohy tak raz do tyzdna ....hlavu a bradu tak 2 krat ale nezarasta mu to viac praveze sam povedal ze sa mu zda toho menej 🙂 ma tetovania a to vyzera tak divne keby mal zarastene

eeffka
8. jún 2015

poprravde zasnem ze v dnesnej dobe su este chlapy pod 45, ktori su natur chlpati, fuj 😠 😠 😠
nevravim ze do hladka ale nejaka kultura musi byt

matafen
8. jún 2015

@bonaqa2013 Moj detto 😀 Este kym sme spolu chodili som ho donutila 1x vyholit si podpazusie a doteraz mi vycita, ako strasne trpel, ako ho to potom svrbelo a pichalo 😀 Ale sprchuje sa kazdy den, aj nechty si ostriha a sem-tam ide aj k holicke a to je asi tak vsetko. Aj oblecenie mu musim kupovat ja, lebo neznasa chodenie po obchodoch. Este tak, ze mu to odfotim a doma ukazem. Inak nosim stale so sebou papierik s rozmermi a v obchodoch meriam. Akurat topanky je ochotny si ist kupit sam, aj to az ked sa mu tie stare rozpadavaju. Iba co sa tyka oblecenia a obuvi na sport, tak to si ide kupit sam, lebo to su uz ine prachy. Pacia sa mi muzi, co viac o seba dbaju, ale no co uz, ma zasa ine prednosti, kvoli ktorym som si ho vybrala 🙂

bonaqa2013
8. jún 2015

@matafen máme podobných chlapov. dokopať do obchodu ho musím ja - aby si vyskúšal nohavice.... Tričká kúpim aj sama.

rebekamarcusko
8. jún 2015

Manzel si holi aj pazuchy a aj intimne partie.nohy a ruky ma zarastene. To mi neprekaza 😂

matafen
8. jún 2015

@bonaqa2013 Tak rifle si nastastie tiez ide vyskusat, ale to mu musim dopredu urobit prieskum po obchodoch a vybrat 3 modely, ktore je ochotny vyskusat 😀 Ale to mi nevadi. Vadi mi to podpazusie, ale neviem ho dokopat ani za svet, uz som skusala vsetko. Ja sa holim vsade uplne dohladka, ale jemu je super natur a basta. Ze na jeho chlpoch nas vztah nestoji :D

malabiba
8. jún 2015

@matafen to poznám, môj mm príliš chlpatý nie je, ale na dovolenku si podpazušie a iné miesta oholí, no potom fňuká, keď mu to dorastá 😀

matafen
8. jún 2015

@malabiba No moj si ani dovolenku nechce. A v lete radsej bude nosit tricka s kratkym rukavom a nie tielka, len aby si to nemusel oholit 😀

natalym
8. jún 2015

Môj si holí podpazušie aj intímne partie.

zahradkarka
autor
18. jún 2015

a co pouzivaju vase polovicky po holeni intimnych partii na ukludnenie pokozky?