Starostlivosť o telo u mužov
Navrhla som svojmu nech si trošku poskracuje chĺpky na tele, ale veľmi sa mu to nepáči. Ako sú na tom vaše polovičky?
@bonaqa2013 ale ja, keď som trošku zarastená tak už protestuje 🙂
@zahradkarka môj neprotestuje vôbec, on je spokojný. Aspoň si myslím.....
@zahradkarka a kde si ma tie chlpky poskracovat? myslim ze kazdy muz nech je tak ako je aby bol spokojny niet nad spokojnu polovicku 🙂 ktoru mame doma
Moj je vyholeny od hlavy po paty :D
poprravde zasnem ze v dnesnej dobe su este chlapy pod 45, ktori su natur chlpati, fuj 😠 😠 😠
nevravim ze do hladka ale nejaka kultura musi byt
@bonaqa2013 Moj detto 😀 Este kym sme spolu chodili som ho donutila 1x vyholit si podpazusie a doteraz mi vycita, ako strasne trpel, ako ho to potom svrbelo a pichalo 😀 Ale sprchuje sa kazdy den, aj nechty si ostriha a sem-tam ide aj k holicke a to je asi tak vsetko. Aj oblecenie mu musim kupovat ja, lebo neznasa chodenie po obchodoch. Este tak, ze mu to odfotim a doma ukazem. Inak nosim stale so sebou papierik s rozmermi a v obchodoch meriam. Akurat topanky je ochotny si ist kupit sam, aj to az ked sa mu tie stare rozpadavaju. Iba co sa tyka oblecenia a obuvi na sport, tak to si ide kupit sam, lebo to su uz ine prachy. Pacia sa mi muzi, co viac o seba dbaju, ale no co uz, ma zasa ine prednosti, kvoli ktorym som si ho vybrala 🙂
@matafen máme podobných chlapov. dokopať do obchodu ho musím ja - aby si vyskúšal nohavice.... Tričká kúpim aj sama.
Manzel si holi aj pazuchy a aj intimne partie.nohy a ruky ma zarastene. To mi neprekaza 😂
@bonaqa2013 Tak rifle si nastastie tiez ide vyskusat, ale to mu musim dopredu urobit prieskum po obchodoch a vybrat 3 modely, ktore je ochotny vyskusat 😀 Ale to mi nevadi. Vadi mi to podpazusie, ale neviem ho dokopat ani za svet, uz som skusala vsetko. Ja sa holim vsade uplne dohladka, ale jemu je super natur a basta. Ze na jeho chlpoch nas vztah nestoji :D
Môj si holí podpazušie aj intímne partie.
a co pouzivaju vase polovicky po holeni intimnych partii na ukludnenie pokozky?

@zahradkarka tiež by som s tým nepochodila. Ešte tak ide sa dať ostrihať, umýva sa, sprchuje, kúpa´t vo vani sa odmieta a strihá si nechty. To je všetko.