Mužovi sa nepáčia moje prsia po dojčení

22. apr 2022

Muž mi povedal, že sa mu nepáčia moje prsia, predtým sa mu páčili. Po kojení sú samozrejme troška horšie. Zmenšili sa, mam na nich strie, nie sú tak pevne....
Zabolelo ma to.... o plastike sme sa bavili, ale stále nie som 100% stotoznená z týmto zákrokom....
Čo je podľa vás správne riešenie?

martinaju
22. apr 2022

Správne riešenie je to aby si bola ty spokojná.
Moj partner je ok s mojimi prsiami aj po kojeni ja ale nie som spokojná. Skúsime ešte baby a potom určite pôjdem na plastiku.

jani727
22. apr 2022

nech sa zmieri s tým aké su a hotovo, Ked on napr. zostarne a bude mať zdravot. problemy pojde aj on na operaciu?

hederamonstera
22. apr 2022

Ze je to tvoje telo a ked s tym nie si stotoznena, mozes (musis!) povedat NIE.
Skoda, ze nie su plastiky penisov…aspon by aj zeny mohli takto buzerovat svojich muzov. Smutne

autor
22. apr 2022

@martinaju tak keď vidím ten jeho znechutený pohľad, ani ja nie som spokojná. Keby sa usmieval, bral ich také aké sú bola by som spokojná... Mám len 23 rokov, takže ma to celkom mrzí..

gabika128
22. apr 2022

Správne riešenie je to čo chceš ty. Môj muž tiež stále spomína plastiku a implantáty, ja som za plastiku ale iba s korekciou prs, bez implantátov. Chcem to sama kvôli sebe, nie kvôli mužovi.

autor
22. apr 2022

@jani727 môj muž pribral za náš vzťah 24kg... ale on má tú výhodu, že ja si uvedomujem, že rokmi prídu nedostatky, takže mu to nevyčítam.

autor
22. apr 2022

@hederamonstera veru, smutné.

juliasb
22. apr 2022

Podla mňa je tvoj manžel decko ktoré si žije v rozprávke. Myslím, že mu to malo byť jasne, ze sa tvoje prsia po kojeni zmenia. Je to prirodzené a stane sa to skoro každej z nás. Takže neviem co čakal.
Ja si myslím, že žena sa ma o seba starať, zdravo jest, cvičiť a snažiť sa páčiť mužovi, áno. Neuznávam, ak sa dakto dobrovoľne vypasie a potom sa vyhovára na pôrod. ALE s prsiami sa prirodzene veľa urobiť nedá.
A keď začneš starnut a nebudú sa mu páčiť vrásky, pôjdeš na botox? Keď sa mu nebude páčiť neskôr zvraskavena koža na rukách,nohách , tak čo?
Ja by som na plastiku dobrovoľne nešla (aj keď plne rešpektujem názor ostatných co idú a nemyslím si o nich absolútne nič zle). Pre mňa je to operácia navyše, narkóza navyše, plast do tela navyše. A neviem, ci to nemusíš po čase znova preoperovať odznova (to možno nie je pravda, len som pocula). Ja mam teda prsia veľkosti A, po deťoch so striami, ovisnute, 2x operovane kvôli vybratiu nádoru, teda zjazvene a muzovi sa páčim aj tak, vidím to na ňom ze je hlavne šťastný, že som zdravá

abbey1
22. apr 2022

Máš 23 rokov a tvoj partner už teraz má výhrady k tebe? Čo bude robiť, keď pribudnú vrásky, s pribúdajúcimi rokmi sa telo bude meniť. A on už teraz pozerá znechutene?
Prepáč, ale to je smutné.

abbey1
22. apr 2022

A to až teraz čítam o obrovskom prírastku hmotnosti tvojho manžela. Kde nechal súdnosť?

heidy222
22. apr 2022

Tak Mu povedz, ze sa ti nepaci jeho vytahany Penis.

Ale vazne, Fakt smutne, ze sa takto sprava. Urcite Si nedaj robit operaciu kvoli nikomu inemu na svete Ako kvoli sebe. Moja pribuzna Si dala robit liposukciu kvoli manzelovi a aj tak to nestacilo a priznal sa, ze je gej 😊 celkovo z mojich skusenosti s pacientkami ak Sa Dali operovat kvoli chlapovi nedopadlo to dobre

amiaja
22. apr 2022

To co je za debila ktory sa pozera znechutene na svoju 23 rocnu zenu ktora mu porodila dieta?🤦‍♀️
Ak chces plastiku tak len kvoli sebe.

lucia7933
22. apr 2022

kolko ma tvoj partner rokov vlasne? 🙂 ale predpokladam asi nie vela ked taketo pripomienky ma... smutne od neho...mal by si uvedomit aky dar si mu porodila

autor
22. apr 2022

@abbey1 keď sme sa dali dokopy, som mala vyšportovaná postavu, pevne prsia, zadok. Teraz to už nie je ono. Aj som schudla po pôrodoch o 12kg, ktoré horkotazko naberam, už sa mi podarilo 5,5kg pribrať, ale snažím sa aj naďalej nech vyzerám dobre. Cvičím, maľujem sa, snažím sa pekne obliekať hoc som len doma... tak ma to mrzí, ze už nie som pre neho tá krásna.... A vzhľadom na môj vek, ma to o to viac trápi..

autor
22. apr 2022

@lucia7933 31 má

macikovaiveta
22. apr 2022

Správne riešenie nech sa muž stým vyrovná a pozrie sam na seba , za mna nevyrovnaný chlap, nezrely

katarinka89
22. apr 2022

No s jeho prístupom pre neho budeš mať vždy nejaký deficit- prsia, vrásky, váha, strie, celulitída farba vlasov.....je to povrchný človek. Plastiku si daj urobiť iba vtedy keď to budeš aj ty sama chciet

lucia7933
22. apr 2022

predpokladala som teda o dost menej...31 a taketo pripomienky?...prepac..ale to moj ma len 27 a vidim ze v tomto smere je teda vyzretejší ako starsi chlapi

paulinadreamy
22. apr 2022

Achjaj ☹ toto som zažila pri ex manželovi. Roky som spávala v podprsenke, pretože som na ňom videla, že sa mu už nepáčim. Zaklincoval to vetou ako sa mu hnusím. Preto je už ex 🙂 podotýkam, že mal vtedy už okolo 40.. teraz mám nový krásny vzťah, a aj keď s priateľom nemáme spoločné dieťa, váži si ma, váži si moje telo a uvedomuje si, že tie prsia kojili malého krásneho človeka. Nikdy nemal voči nim výhrady, práve naopak, zbožňuje ich ako on sám hovorí. Týmto chcem povedať len to, že tvoj priateľ je očividne úplne mimo a neuvedomuje si, že si mu porodila určite krásne a zdravé dieťa. A to by malo byť to naj. Ja stále opakujem jednu vetu a stojím si za ňou. Telo zostarne a zmení sa, no povaha bude to, čo nás bude sprevádzať navždy. A ak sa raz rozhodneš pre plastiku,rob to len a len kvôli sebe..

lucia7933
22. apr 2022

@paulinadreamy presne tiez by som nikdy nesla na plastiku kvoli niekomu inemu..LEN kvoli sebe..ved mozno ani ta plastika sa mu nebude pacit? a co potom pojdem na dalsiu?...

h2
22. apr 2022

Počkaj, on ti vyčíta prsia po kojení vášho dieťaťa a pritom on pribral počas vášho vzťahu 24(!!!) kíl?! No tak to by som mu to dala pekne vyžrať. A náhodou aj nejaké vlasy nestratil, odkedy ste spolu? Tie by som mu oplieskala o hlavu tiež! Fúha, ako som sa vytočila! Ešte by sa dalo pochopiť, keď udržiavaný vyšportovaný chlap vytkne svojej žene, že napríklad pribrala, lebo za to si do istej miery môže (hoci by to bolo aj po tehotenstve, lebo aj potom sa dá pekne schudnúť). Ale prsia po kojení?! Je to chudák!
Vlastne nie. Je to... (nenapíšem radšej, nech si každý domyslí)

dzulli1980
22. apr 2022

Strašne povrchné vzťahy dnes ... len dokonalé prsia, pery, zadky ... a totálne vymyté mozgy.

lala123
22. apr 2022

Myslím, že tvoje prsia sú len vrchol ľadovca vašich problémov. Prečo si to necháš? Veď keď sa nabuduce zatvárila znechutene tak mu splechnindo tvare, že nech si nemysli , že na ňom tých 20kg nevidno. A že za tvojimi prsiami su odkojene deti kdezto za jeho bruchom pazravost..

autor
22. apr 2022

@paulinadreamy veru, podprsenka je cesta.. po prvom dieťati som mala ešte krásne prsia, ale to som kojila len chvíľu, po druhom dieťati ostali moje prsia ,,smutne"

autor
22. apr 2022

@h2 vlasov ma dosť, len miestami šedivé.

petrad15
22. apr 2022

AK ty budeš pociťovať potrebu s nimi niečo spraviť, tak potom to bude to správne rozhodnutie. No tlačiť do toho by som sa isto nenechala

autor
22. apr 2022

@lala123 ďakujem. Napísala si pekný argument

tosomja
22. apr 2022

Povedz mu že už nie si spokojná s jeho prirodzenim, že vekom sa zmenšuje 🤣🤣

ika11123
22. apr 2022

To by ma dosť bolelo vynosila si mu dieťa....och ďakujem Bohu za rozumných vyspelých chlapov

ruzovakrava
22. apr 2022

Na hrubé vrece hrubá záplata. Šplechni mu, že si dáš prsia spraviť keď tak kvôli sebe, nie kvôli nemu. Ale až keď schudne to čo pribral. Že ťa jeho kilá navyše znechucujú. Pako.