Stav podobný hypoglykémií trvajúci niekoľko hodín
Ahojte, od včera večera mám stav podobný hypoglykémií. Nie som cukrovkár, mám pocit neuveriteľného hladu i po najedení proste stále, až mi je zle a strasú sa mi ruky, som nervózna. Cukor som si dala - nepomohlo. Neviete čo to môže byť?
Ja mávam taketo stavy už pol roka. Išla som aj na diabetologiu na záťažový test. Ale ten mi vyšiel paradoxne úplne OK. No neustále ma od hladu trasie a som vkuse, vkuse hladná až mám kŕče. Moj gastro lekar prave naordinoval CT pankreasu, ci tam nieje "Inzulinom". Takze čaká ma toto vyšetrenie.
@konikvrany ahoj, ako dopadol test ? Ja som všetko toto absolvovala a všetko vyšlo ok. Už neviem čo dalej
Nie som lekar, ale taketo stavy mala moja svagrinka, ktora je diabetes
Odporucam dat sa vyšetriť a určit diagnózu
@lucikalus CT vyšlo celkom OK, na pankrease iba miniatúrny lipom, ale mám zväčšenú pečeň. Moje problémy ale neprestali, bolieva ma brutálne brucho od hladu, býva mi zle, hladové kŕče, pri extrémnej hladovke (meškanie jedla 2hod.) ma trasie, cukor mám OK, glukomer mám doma. A čo ešte horšie tak už ma brutálne bolí okolie žalúdka aj po najedení. Gastro doktor sa vyhrážal že ma pošle na kolono.
@konikvrany urcite si urobit vsetky vysetrenia aj gastro - da sa to vydržať absolvovala som 2x
@konikvrany ja mávam presne toto iste, ale bolesti veľmi nie.. nejako to zvládneme.. musíme 🙏🏻
@gogce jasneze sa to da vydrzat. Uspia ma a vydrzim aj hromy blesky. 🙂))) po predoslych skusenostiach ked som bola na gastro vysetreni bez akejkolvek sedacie, ktore boli doslova OTRASNÉ, uz len s uspatim. Nikto ma nikdy nedostane na to uz za plneho vedomia 🙂))
@konikvrany bola som 2x bez uspatia no nič prijemné, ale chémiu si do tela davat kvoli tomu som nechcela, ale samozrejme rozumiem

k lekárke ... a odmerať cukor.
môže to byť aj niečo iné... napr. stres, šok,....