Stavy úzkosti až na vracanie
Ddobry den potrebujem o pomoc alebo radu tym ktory si to uz presli .. skoro kazdy den ma trapi uzkosť pri ktorej citim ze sa povracam napina ma a stale musim nejake jedlo zakusovat .. uz som stoho na dne neviem co mam robit prosim o nejaku radu
@jednorozec99 Viem čím si prechádzaš ja stym bojujem už dva roky najprv sa nevedelo čo mi je.No teraz mám potvrdené panickú poruchu.Niekedy mi bolo celé dni zle a od kedy chodim k psychologicke na terapie je mi oveľa lepšie.Jasné že to hned nezmizne úplne ale teraz sa mi to objaví 2-3 krát do mesiaca..Hlavne záleží či ide človek sám od seba k psychologicke alebo s donutenia.Ja som sa rozhodla sama od seba pretože som mlada a takto sa nedalo fungovať.A záleží aj od psychológicky,ja som chvála bohu natrafila na veľmi dobrú.Keď to príde treba sa hlavne naučiť pritom dýchať..Plus ja beriem Milgammu a Magne B6
Ahoj, ja som uzkost zacala mat tiez asi pred rokom z mojej matky. Najprv som nevedela co mi je ...nepripustala som si ze je to nieco s psychikou ..skusalla sim vitaminy magnezium lubovnik ale stale nic...triasla som sa bola som stále nervozna nenormalne zle mi bolo na vracanie strach tep 130 dychavcivost a neustaly plac. Z toho stresu som nic nejedla schudlla som za tyzden 7kg nic mi nechutilo nedokazalla som jest mala som zaludocne stresy. Nechodila som do skoly asi 2 mesiace. Behala som po doktorok ale nic vsetk bolo ok. Tak ma posllali k psychologovy a ta mi len poroobila testy v ktorych vyslo vsetko ako bolo a mame len naznacila ze doma nie je nieco ok preto to tak je. Clovek ktory nezazill povie sportuj prechadzaj sa ale haha asi tazko ked my ledva dychame a od toho ako nam je zle skoro odpadavame. Sla som k psychiatricke ..velmi mila najprv somnou vela rozpravala a potom mi dala lieky...antidepresiva najmensiu jednoduchu davku a ad velmi jednoduche a slabe...a zo zaciatku nieco na ukludnenie aby som vydrzalla dni kym zaucinkuju ad ...to na ukludnenie len kratko aj to len polivicku...a po mesiaci sa to zacalo lepsit...az vsetko vymizlo a konecne zijem normalne a staci mi jedna tabletka rano na ktorej vobec nie som zavisla...obcas zabudnem vziat aj 3 dni po sebe...dolezite je nevysadzat ich naraz lebo to je pre telo sok...treba znizivat davky ale to neznamena ze si zavisla. Samozrjeme ja este po roku beriem alle len preto lebo byvam s matkou a viem ze by sa mi ti vratillo a uspesne by som ich nevysadilla pri nej. Ale viem ze ked nebudem pri tom kto mi uzkost vyvolal/va tak postupne lieky vysadim. Hlavné je to riesit cim skor lebo cim neskor tym tazsie. 🙂
@kikuska3567 velmi dobre si to napisala ja ani neviem scoho to mam ... presne moja mama mi hovori aj oco ze musim is von ale stale ked idem tak len predychavam a akoby nic nevnimam takze nema to zmysel
@kinderkooo a nijake ine lieky neberies?
@jednorozec99 Nie žiadne iné lieky neberiem,najprv som si povedala že to skúsim sama.A zatiaľ to ide.Veľmi mi pomáhajú terapie u psychologicky
Začnem chodiť aj ja mama ma ide objednať dufam ze sa stoho dostanem
Ahojte uz som zacala chodit k psychologicke
@jednorozec99 držím ti palce a bojuj. Za pokoj na duši to stojí.
@jednorozec99 je to aspon o trosku lepsie? Uz len ten pocit, ze pre seba nieco robis...co urcite pomoze...
Ahojte,po tom uz presli 2 mesiace co som tu písala.Chodila som do Konca Októbra k psychologicke,da sa povedat ze mi pomohla. Raz za tyzden sa mi to zase objavi ale to zvladam.
@jednorozec99 to je super. Drž sa. Teraz už vieš ako s tým bojovať.
@jednorozec99 Viem čím si prechádzaš ja stym bojujem už dva roky najprv sa nevedelo čo mi je.No teraz mám potvrdené panickú poruchu.Niekedy mi bolo celé dni zle a od kedy chodim k psychologicke na terapie je mi oveľa lepšie.Jasné že to hned nezmizne úplne ale teraz sa mi to objaví 2-3 krát do mesiaca..Hlavne záleží či ide človek sám od seba k psychologicke alebo s donutenia.Ja som sa rozhodla sama od seba pretože som mlada a takto sa nedalo fungovať.A záleží aj od psychológicky,ja som chvála bohu natrafila na veľmi dobrú.Keď to príde treba sa hlavne naučiť pritom dýchať..Plus ja beriem Milgammu a Magne B6
@kinderkooo Ahoj, tiež ťa napínalo na zvracanie? :( snáď najdeš tento komentár :(
@kinderkooo Ahoj, tiež ťa napínalo na zvracanie? :( snáď najdeš tento komentár :(
@lhea Ahoooj, jasné pravidelne mi bolo aj na vracanie,aj má napínalo,aj mi bolo tak ťažko 🙏

Pokusim sa