Sterilizácia vaječníkov v 40ke? ??
Co by ste robili ak mate na krku 40tku 🙂 a deti uz nechcete na 100% a nikdy ste nebrali antikoncepciu??? Doktor mi navrhol sterilizaciu ,takze robim troska prieskum,co by bolo najlepsie.
Kludne si daj urobit sterilizaciu, pokial si presvedcena, ze uz viac deti nechces. Ja som si po 3. dietati dala urobit v 35 rokoch na vlastnu ziadost a dodnes jediny jeden den nelutujem. Nemusim do seba pchat ziadne umele hormony a s manzelom si v klude uzivame bezpecny sex uz cca 13 rokov bez jedineho problemu. Ja len odporucam. Muza by som na vazektomiu neposlala. Nikdy nevies, co moze zivot priniest. Ak by sa nahodou nase cesty rozisli, on by si este stale mohol zalozit novu rodinu s mladsou partnerkou. Ja osobne by som uz viac tehotenstiev, porodov a deti nechcela ani s inym partnerom.
Mám sterilizáciu, po treťom cisárskom, mala som 35. Všetko po starom, žiadna zmena..
@evittam tak moj manzel je padavka,co sa tyka lekarov,takze to musim vylucit,ale dakujem aj tak .
@volterra vec je taka ,ze ani manzel uz nechce,takze v tom to mame jasno. robila si to sukromne,ci cez svojho gynekologa??lebo mne to navrhol moj lekar a s tym,ze zakrok je rychly,len si ma chce nechat na jednu noc na pozorovanie,takze 2dni .
@alenamihal normálne, cez môjho gynekológa na ambulancii, ale on je vlastne aj nemocničný lekár, takže zákrok mi robil on. Zákrok cca 45 minút, ale kvôli narkóze som musela prísť v 1. deň večer, 2. deň ráno ma robili a 3. deň ráno ma prepustili, takže dokopy ani 48 hodín. Ale po hodine od zákroku som bola schopná ísť kľudne bez problémov domov.

@alenamihal Vazektomia. Jednoduchsie, ambulantne.