Štítna žľaza, celiaka a menštruácia
Mám na vás baby otázku.
Mám celiakiu. Prísne veľmi prísne dodržiavam diétu cca 2 roky. Pred pár týždňami mi zistili akýsi zvýšený horóm v rámci ŠZ. Plus mám silnú menštruáciu a aj dosť bolestivú.
Krvný obraz mam liečený a je v poriadku.
Moja otázka znie : Budem môcť mať v budúcnosti deti?
Pretože som sa dozvedela , že pri poruchach SZ a celiakii je menšia pravedpodobnosť otehotnenia prípadne potratov. Máte niekto skúsenosti?
Mám len 17 rokov, ale vždy som chcela mať detičky.
Tak ja len tak otázka do plena.
Celiakia je porucha trávenia a niečo ju spósobuje... treba odstrániť príčinu a toto vie riešiť detoxikačná bylinná zmes, ktorá na bunkovej úrovni vyčistí orgány a telu už potom nič nebráni v uzdravení... v prípade záujmu pošlem link 🤗
@zuzikaslat ty si lekar??? Celiakia je nevyliecitelne autoimunitne ochorenie, ktoreho spustacom su rozne podnety, stres, hormony. Mne ju spustil porod. S tym sa clovek narodi, kedze je dedicne a zalezi na okolnostiach, co ju spusti. Tak si laskavo nerob REKLAMU na bylinky a najprv si nastuduj choroby.

Je pravda, ze je vyssie riziko potratov pri celiakii, ale kedze dodrziavas prisne dietu, nemal by byt problem mat deti.
Nemusis sa bat. Ja mam rovnako poruchu stitnej zlazy a aj celiakiu, ale tu som ziskala porodom. Mam dve deti. 😉