icon

Stomatochirurgia v Košiciach

31majka12
26. jún 2013

Vie mi niekto poradit ci sa vykonava v Ke operacia zubov v celkovej anestezii .?
Ak ano kde?
Pripadne ak viete aj kontakt.
Dakujem

kacoorka
26. jún 2013

@31majka12 tusim ze dr Ponist v starej nemocnici, mne robil resekciu on je stomatochirurg

31majka12
autor
26. jún 2013

@kacoorka v celkovej anestezii?

winka99
26. jún 2013

ano v starej nemocnici, cize Rastislavova...robia aj v celkovej anesteze, ale neviem ze co konkretne, len som parkrat videla ze niesli spiaceho pacienta na lozkovu cast a strasne som rozmyslala stale, ze co take asi tym ludom robili, ze ich celkom uspali 😒 tebe co budu robit? prezrad ak nieje tajne 🙂

denduska
26. jún 2013

@31majka12 100% v novej nemocnici na Tr. SNP, tu máš nejaké kontakty http://www.unlp.sk/index.php?option=com_content... 😉

31majka12
autor
26. jún 2013

@denduska dakujem velmi pekne,,,hned tam idem pisat mail...zatiall som nieco take nasla v Ba _interklinik

yourlife
Odpoveď bola odstránená
zuzu101
4. nov 2013

@31majka12 ahoj, prosím ťa, našla som túto tému - bola si nakoniec na tej stomatochirurgii v novej nemocnici v ke?Ak áno, mohla by si mi napísať, či si bola spokojná, poprípade odporúčiť nejakého lekára?Moja sestra totiž musí ísť so svojou dcérkou a zvažuje košice a prešov, tak by sme chceli vedieť, kde je to lepšie.Môže byť aj ip.ďakujem 🙂

adri266
16. dec 2014

@zuzu101 a kde bola nakoniec Tvoja sestra s dcerkou, ak sa smiem spytat?

zuzu101
16. dec 2014

@adri266 boli v ke v novej nemocnici a boli spokojní.môžu len odporúčať 🙂

radopp
16. dec 2014

Na vytrhnutie zubu stačí pichnúť drogy ku zubu. Celková anestézia sa robí pri rezaní kostí. Niektorím sa pod zlým zubom rozpadne sánka.

numadka
5. apr 2016

@winka99 Extrakcie zubov robia v celkovej anestezii u mentalne retardovanych pacientov