Strach, úzkosť a pocit nepokoja v duši
Nájdu sa tu maminy ktoré prežívajú to čo ja?Trápi ma pocit strachu,úzkosť.Neviem ani presne popísať z čoho.Pocit chvenia mám....Taká neustála nespokojnosť a strach.Ako to riešite?K lekárovi zatiaľ nechcem isť...
@selena2
v prvom rade zbav sa klamstiev ktorym si uverila, ze musis ludom vyhoviet, ze ty mas byt ta posledna v rodine, ze ty "MUSIS" a podobne bludy!!
Zacni si seba vazit, zacni hovorit "nie", zacni pozadovat, aby ostatni respektovali teba ako osobnost a nerobili si z teba sluzku, upratovacku, druhoradého cloveka...
Pokial mas uzkosti, treba ich riesit, pretoze mozes skoncit v tazkych depresiach. Urcite vyhladaj lekarku, co ti nasadi kvalitne lieky + dobru psychologicku.
Psychologicka ti pomoze odhalit povod tvojich uzkosti, lieky su fajn, vo vela pomozu ale bez riesenia problemu, bez riesenia korena toho problemu, ci problemov to nema vyznam. Potrebujes zacat riesit svoj zivot. Uzkosti su prejavom nespokojnosti v zivote cloveka, proste niekde to musi "kypiet"

@selena2 preco nechces ist k lekarovi? Neliecena uzkostna porucha moze viest az k panickym zachvatom. To nechces zazit.
Mozes skusit nejake volnepredajne vyzivove doplnky na upokojenie alebo magnezium.