icon

Strach z liekov pri bolesti zubov

Včera o 19:51

Pekny vecer boli ma zub a mam neskutocny strach z liekov doma mam iba ibalgin a flektor..... ako tento strach prekonat :( ":(

anonym_f75852
Včera o 19:53

Zubárov sa nebojíš? Tak chod na pohotovosť a pomôžu ti

viestta
Včera o 19:54

vsak ak je stach vacsi ako bolest, tak vydrzis

sisamisaaa
Včera o 19:54

@anonym_autor poznám 🤣 len si uvedom že tvoje telo má neskutočne silnú schopnosť sa čistiť. To by si musela dlhodobo jesť veľké množstvá liekov aby ťa to poškodilo. Pár dní pober a pár dní si čistá. Keby si vedela koľko chémie zješ v bežných potravinách... A telo to zvláda.
A za ďalšie, stres, bolesť, prebdená noc bude mať na teba omnoho horší dopad ako jedna tabletka z ktorej sa tvoje telo rýchlo vyčistí.

anonym_a17810
Včera o 19:57

Daj si facku, zavri oči a daj si jedno z tých tabletiek alebo sa tráp ďalej

anonym_ba0f04
Včera o 20:02

@anonym_autor Ist k zubarovi.

anonym_8ade2c
Včera o 20:19

@anonym_autor a keď ste si nečistili zuby to ste sa nebáli ? A rozprávky ako genetika a také na mňa neskúšajte. Čistý zub sa nepokazí. Pekný večer
( A to sa vždy snažím byť empatická...)

minenkaa
Včera o 20:23

@anonym_autor a čoho sa presne bojíš?

minenkaa
Včera o 20:24
@sisamisaaa

@anonym_autor poznám 🤣 len si uvedom že tvoje telo má neskutočne silnú schopnosť sa čistiť. To by si musela dlhodobo jesť veľké množstvá liekov aby ťa to poškodilo. Pár dní pober a pár dní si čistá. Keby si vedela koľko chémie zješ v bežných potravinách... A telo to zvláda.
A za ďalšie, stres, bolesť, prebdená noc bude mať na teba omnoho horší dopad ako jedna tabletka z ktorej sa tvoje telo rýchlo vyčistí.

@sisamisaaa čo ma strach spoločne s čistením tela?

sisamisaaa
Včera o 20:27
@minenkaa

@sisamisaaa čo ma strach spoločne s čistením tela?

@minenkaa a z čoho má strach? Asi že škodia, neviem si predstaviť z čoho iného by mohla mať strach... Ešte by ju mohli pohrýzť ale to je veľmi málo pravdepodobné

minenkaa
Včera o 20:29
@sisamisaaa

@minenkaa a z čoho má strach? Asi že škodia, neviem si predstaviť z čoho iného by mohla mať strach... Ešte by ju mohli pohrýzť ale to je veľmi málo pravdepodobné

@sisamisaaa ale veď škodí aj cukor,aj soľ ,aj vyprážanie,aj údeniny ,aj pesticídy ,aj všetko a asi konzumuje stravu ,tak preto sa pýtam na ten strach

autor
Včera o 20:29
@minenkaa

@anonym_autor a čoho sa presne bojíš?

@minenkaa davnejsie ked som si dala ibalgin mi.prislo velmi zle

minenkaa
Včera o 20:34
@anonym_autor

@anonym_autor tak si daj niečo iné ,Ibalgin ani mne nerobí dobre a aj viacerým čo poznám

sisamisaaa
Včera o 20:37
@anonym_autor

@anonym_autor veď ale raz ti prišlo zle z neho, kto vie čo si jedla, či si jedla, daj si iné niečo

anonym_a5b113
Včera o 20:50

@anonym_autor
Zakusni do klinceka a cumli.

autor
Včera o 20:53
@sisamisaaa

@anonym_autor veď ale raz ti prišlo zle z neho, kto vie čo si jedla, či si jedla, daj si iné niečo

@sisamisaaa uz som si dala flektor zub hned presiel

beata_k
Včera o 21:01
@anonym_autor

@sisamisaaa uz som si dala flektor zub hned presiel

@anonym_autor Ty si medzi ibalginom a flektorom zvolis flektor? Vzhladom na to, ze sa bojis liekov ide o zaujimavy vyber...

maranta_leuconeura
Včera o 21:03

Stedrovecerna vecera ti viac uskodila ako lieky na bolest...

anonym_988882
Včera o 22:20

@anonym_autor flektor lepsi nez ibalgin

anonym_566f1e
Dnes o 08:32

@anonym_autor akoze takto dobrovolne trpiet bolestou
Bud mas iny prah bolesti ako bezna populacia alebo nejaku psychicku poruchu