Strach z liekov pri bolesti zubov
Pekny vecer boli ma zub a mam neskutocny strach z liekov doma mam iba ibalgin a flektor..... ako tento strach prekonat :( ":(
vsak ak je stach vacsi ako bolest, tak vydrzis
@anonym_autor poznám 🤣 len si uvedom že tvoje telo má neskutočne silnú schopnosť sa čistiť. To by si musela dlhodobo jesť veľké množstvá liekov aby ťa to poškodilo. Pár dní pober a pár dní si čistá. Keby si vedela koľko chémie zješ v bežných potravinách... A telo to zvláda.
A za ďalšie, stres, bolesť, prebdená noc bude mať na teba omnoho horší dopad ako jedna tabletka z ktorej sa tvoje telo rýchlo vyčistí.
Daj si facku, zavri oči a daj si jedno z tých tabletiek alebo sa tráp ďalej
@anonym_autor Ist k zubarovi.
@anonym_autor a keď ste si nečistili zuby to ste sa nebáli ? A rozprávky ako genetika a také na mňa neskúšajte. Čistý zub sa nepokazí. Pekný večer
( A to sa vždy snažím byť empatická...)
@anonym_autor a čoho sa presne bojíš?
@anonym_autor poznám 🤣 len si uvedom že tvoje telo má neskutočne silnú schopnosť sa čistiť. To by si musela dlhodobo jesť veľké množstvá liekov aby ťa to poškodilo. Pár dní pober a pár dní si čistá. Keby si vedela koľko chémie zješ v bežných potravinách... A telo to zvláda.
A za ďalšie, stres, bolesť, prebdená noc bude mať na teba omnoho horší dopad ako jedna tabletka z ktorej sa tvoje telo rýchlo vyčistí.
@sisamisaaa čo ma strach spoločne s čistením tela?
@sisamisaaa čo ma strach spoločne s čistením tela?
@minenkaa a z čoho má strach? Asi že škodia, neviem si predstaviť z čoho iného by mohla mať strach... Ešte by ju mohli pohrýzť ale to je veľmi málo pravdepodobné
@minenkaa a z čoho má strach? Asi že škodia, neviem si predstaviť z čoho iného by mohla mať strach... Ešte by ju mohli pohrýzť ale to je veľmi málo pravdepodobné
@sisamisaaa ale veď škodí aj cukor,aj soľ ,aj vyprážanie,aj údeniny ,aj pesticídy ,aj všetko a asi konzumuje stravu ,tak preto sa pýtam na ten strach
@anonym_autor a čoho sa presne bojíš?
@minenkaa davnejsie ked som si dala ibalgin mi.prislo velmi zle
@minenkaa davnejsie ked som si dala ibalgin mi.prislo velmi zle
@anonym_autor veď ale raz ti prišlo zle z neho, kto vie čo si jedla, či si jedla, daj si iné niečo
@anonym_autor
Zakusni do klinceka a cumli.
@anonym_autor veď ale raz ti prišlo zle z neho, kto vie čo si jedla, či si jedla, daj si iné niečo
@sisamisaaa uz som si dala flektor zub hned presiel
@sisamisaaa uz som si dala flektor zub hned presiel
@anonym_autor Ty si medzi ibalginom a flektorom zvolis flektor? Vzhladom na to, ze sa bojis liekov ide o zaujimavy vyber...
Stedrovecerna vecera ti viac uskodila ako lieky na bolest...
@anonym_autor flektor lepsi nez ibalgin
@anonym_autor akoze takto dobrovolne trpiet bolestou
Bud mas iny prah bolesti ako bezna populacia alebo nejaku psychicku poruchu

Zubárov sa nebojíš? Tak chod na pohotovosť a pomôžu ti