Strach zo zubára
ahojte žienky
troška take trapne ale skusim sa vas opýtať ako ste riešili otazu zubar ked sa mate strach???
ja mam hrozny strach mala som zubara čo sa nevedel chovat naposledy som tam bola cca 4-5rok a už asi druhym rokom uvažujem ist noo len ja mam problem sa len objednať ☹ uolne som mimo len tak a spokojnejšia sprava bola to že zubar šiel už na dochodok ale kartu mam pri takej čo určite ale určite nevkročím :-/ našla som si jednu čo by som jej zavolala / ešte som nie ale idem skusiť či by ma nevzala ..viem že určite mam kaz ..možem si vypýtaťaj injkciu ked len vrta??? či ako ? ten bývaly mi nič nechcel dať iba ked trhal☹ je možne aby som si ju vypýtala a bez problemov mi ju pichla ??a aotazka ako sa sama pomoct aby som šlááááá aby som sa dokopala do kelu ☹

Hlavne si vyber dobreho zubara!!! Ja som chodila poctivo na hygienu a preventivky a stale ziaden kaz, ziaden kaz, potom bolesti a neskor som zistila, ze ta truba mi za tych 7 rokov nechala kazy dorast do takych rozmerov, ze mam niekolko mrtvych zubov, jeden uz aj von, lebo sa zlomil a zbytocne, joj take nervy mam, ked si na to spomeniem... a to som pritom chodievala na prehliadky aj pred kazdou dovolenkou, aby sa nestalo tam daco. Predtym som sa tiez pozerala na ludi so zlymi zubami ako na humusakov, tato moja skusenost mi pekne otvorila oci :-/ Uz si platim len top kvalitku v meste, je to nenormalne drahe (korenova liecba a plnenie 400e), ale ani povodna zubarka nebola zrovna lacna, tak snad sa opat nepopalim :(