icon

Strata predného zubu

dominika1277
4. okt 2025

Ahojte, prosím o skúsenosti. V auguste mi ťahali nerv z predného zubu , doteraz to nie je ok a zub je pravdepodobne zlomený pod ďasnom , takže konečná a zub bude musieť ísť von. Môj otázka tie čo im chyba predný zub (dvojka) keď vám ho vytrhli tak ste šušlali? Dostali ste hneď nejakú náhradu? Na implantant tam mám malo miesta, takže jedine mostík ktorý by bol upevnený na trojke lebo že jednotka bude príliš zaťažená..naučili ste sa s tým fungovať? Stále nad tým premýšľam..o cene ani nehovorím, to som sa ešte ani nepýtala..čo vás to vyšlo?

minenkaa
4. okt 2025

@dominika1277 trhochu som šuškalala hneď som dostala náhradu

dominika1277
autor
4. okt 2025
@minenkaa

@dominika1277 trhochu som šuškalala hneď som dostala náhradu

@minenkaa dialo sa ti to aj s tou náhradou? Náhradu alo dočasnú taku lepiacu alebo? Lebo moje sebavedomie asi zomrie keď nebudem mať zub..

anonym_c37468
4. okt 2025

ano ked ho vytrhli tak som suslala, teraz mam mostik a v pohode. mostik myslim okolo 500 eur , pripevneny. Ale do buducna chcem urcite implantat.

dominika1277
autor
4. okt 2025
@anonym_c37468

ano ked ho vytrhli tak som suslala, teraz mam mostik a v pohode. mostik myslim okolo 500 eur , pripevneny. Ale do buducna chcem urcite implantat.

@anonym_c37468 a mala si aj niečo dočasne? Medzitým ako ti ho vytrhli a dali mostík? Zubar mi vravel že budem mať dočasnú náhradu nejakú..

minenkaa
4. okt 2025
@dominika1277

@minenkaa dialo sa ti to aj s tou náhradou? Náhradu alo dočasnú taku lepiacu alebo? Lebo moje sebavedomie asi zomrie keď nebudem mať zub..

@dominika1277 ja mám normálne ako protézu a v pohode ,nesuslem

anonym_c37468
4. okt 2025
@dominika1277

@anonym_c37468 a mala si aj niečo dočasne? Medzitým ako ti ho vytrhli a dali mostík? Zubar mi vravel že budem mať dočasnú náhradu nejakú..

@dominika1277 hej no take vyberacie, to bolo priserne, radsej som bola bez toho a s ruskom ked som isla niekam