Stredný vek - starnutie
Ženy kedy ste si uvedomili, že starnete?
Zdravotné problémy, vrásky, menej energie?Ja mám 45 r a posledný rok to ide dole vodou.Pri cvičení som začala mať únik moču aj napriek tomu, že už mesiace cvičím Kegelove cviky, tvár líca mi padajú začínam mať vačky.Kamaratky mi začali tiež chodiť po lekároch aj rakovina, chrbtica, štítne žľazy a vysoký tlak...Celkovo mám taký pocit únavy a depresie?Že rodičia starnú, ako čas rýchlo letí, že kedy som prišla k tomuto veku🙂pozerám na muža, že mu vlasy rednu, večer drieme pri TV nejako sa mi zdá, že tie najlepšie aktívne roky deti, zábava, sranda máme za sebou:(
Ja som si deti veľmi užívala už idú do puberty a neviem nájsť svetlý bod.Uz ani v práci ma to nenapĺňa.No čistá jesenná depresia ako sa zase naštartovať?
@dskjhfdlkdjhl mám koníčky dosť športujem, robím si víkendovo kurz .Asi to bude tým, že sme viac doma a mám veľa času premýšľať🙂
No aj ja tak veru rozmýšľam,mam 46 rokov a tiez si myslim ze tie najlepsie roky mam za sebou,tiež som sa zacala liečiť na vysoký tlak,gynekológ mi potvrdil menopauzu,pribrala som 5 kg,no des.
kedsa na to pozerate z pohladu vzhladu (povrchne) ano mate najlepsie roky za sebou. ja hovorim, ze ja mam svoje najlepsie este len pred sebou, deti viac menej odrastene, mam viac casu na seba a svoje radosti - tesim sa zo zivota co mi kazdy den prinesie neriesim svoj vzhlad, ten prirodzene rokmi "starne"
Ako by povedali Anglicania, Im in my middle forties, zatial zdrava 🙂 menstruaciu mam ako svajciarske hodinky, ziadne sedive vlasy a nepocitujem starnutie. Zijem aktivnym spolocenskym zivotom. Ono to moze byt tym, ze mam o dost rokov mladsieho partnera, pri ktorom nedokazem mentalne starnut. Vsetko je nastaveni mysle. 🙂
ja to vidím skôr na manž. ako na sebe...😉

Nemas ziadneho konicka? Ja mam cerstvych 50 a taketo pocity nemam, ale teda ja mam dni max. vyplnene, takze ani nemam cas sa takto zamyslat.