icon

Stres a fyzické telo

30. máj 2023

Zdravim Vás. Chcela by som poprosiť o radu, ideálne asi niekoho kto mal podobnú skúsenosť. Ide o to že som veľký stresman a celkovo citlivka. Áno, viem že to je zle ale bohužiaľ to tak je 😅 stačí úplná maličkosť čo i len cesta do práce kde býva stres vždy a prídu hnačky, bolesti hlavy atď. Okrem toho som ale nemala zdravotné problémy. Ide o to že čím ďalej tým viac najmä posledné mesiace sa ten stres podpisuje na mojom zdraví. Extrémne stuhnuté svaly, bolestivosť tváre, afty skoro nonstop a takto by som mohla pokračovať. Moja otázka je, či poznáte nejaké rituály na očistenie tela od negatívnej energie(bohužiaľ som si toho v živote zažila dosť a stále v sebe držím nevypovedané a extrémne silné pocity/negatívne voči niektorým ľuďom). Niekedy si myslím že dokonca môžem byť urieknuta čo si myslia aj niektorú ľudia čo ma poznajú nakoľko vidia čo sa somnou deje,a som presvedčená že mnohi ľudia ma majú extrémne v žalúdku. Na druhej strane som si samozrejme vedomá že si za to môžem aj sama tým že sa tých pocitov akosi nedokážem striasť aj keď sa vyplacem a výkricim. Poznáte nejaký tip alebo radu? Kľudne aj samansky rituál, som ochotná vyskúšať čokoľvek 😅veľká vďaka

as1184
31. máj 2023

Psychologovi vyrozprávať sa, poradí, vysvetlí a pomôže👍 (väčšinou to tak býva, že začnú zo stresu žalúdočne a iné problémy)

iwwca22
31. máj 2023

Žiaden samansky ocistny rituál ani neviem aký ti nepomoze. Treba začať na sebe pracovať so psychológom. Sama píšeš ze cítiš hnev voči niektorým ľuďom. Ono sa to nezdá ale niekedy treba pozrieť dosť hlboko do minulosti aby človek zistil prečo sa teraz cíti tak ako sa cíti. Hlavne teda nečakaj ze sedenie so psychológom je na 1 max 2x. Môže to trvať aj roky. Ale určite to skus. Q ak si poistenec dôvery môžeš vyskúšať online sedenie cez hedepy alebo ksebe je tam nejaká zľava tusim. Držím palce.

jaga18
31. máj 2023

Ahoj, kľudne mi napíš spravu.

zabka79
31. máj 2023

Na to ci si urieknuta su rituali pozri na nete, napriklad so zapalkami + zozen si cerveny naramok /bavlnka/ a daj na lavu ruku, pripadne si vyber z turmalinu sperk akykolvek. To je proti zlej energii. Obavam sa ze budes musiet navstivit aj psychologa.