Stres a problémy s priberaním: Ako ich riešiť?
Dobrý deň vám prajem môžete mi prosím poradiť mám strašne málo váhu ale neviem prečo ja mám chuť aj do jedla zjem veľa užívam aj vitamíny ako je b komplex aj B12 snažím sa pribrať ale nedarí sa mi doktori vraveli že som v poriadku ale mávam stresové obdobie neexistuje deň keď nemám stres alebo nervi bojím sa že nikdy mepriberem mám 22 rokov a mám ročného syna bojím sa či náhodou nemám anorexiu ale ja mám chuť do jedla neodmietam jedlo má s tym niekto skúsenosti prosím som zúfalá
@danieladaka super keď podľa neho potrebuješ iného chlapa proste mu oznam že si si ho konečne našla a pánko sa môže porucat z tvojho života kam uzná za vhodne....
Ak sa takto správal co ta pre pána pri nom držalo predtým??? To ozaj niektoré ženy nemajú žiadnu cenu ani pred sebou samou?? Alebo sa riadite heslom lepší hocijaký debil ako žiadny???
Nuž každý rozumie sám sebe najlepšie tak veľa zdaru
@danieladaka už keď budeš na pokoji, nezabudni potom doriešiť aj výživné a ak nebude platiť tak náhradné výživné
neukracuj svojho syna o to na čo má nárok
@danieladaka musím sa starať hlavne o seba už
@danieladaka a o malého
Keď už budeš preč od upíra, daj vedieť ako sa máš. Všetky sme s tebou. Tak hore hlavu, dievča. A do nového roku nový život.
Treba si odsledovať koľko kalórií príjmaš, možno sa ti zdá že ješ dosť, ale v skutočnosti to vôbec nemusia byt kalorické jedlá. Skús si aspoň na týždeň odsledovať a najlepšie vážiť a zapisovať do kalorických tabuliek koľko čoho zješ a potom to navyšovať, ak toho nebude dostatok. Veľa ženám to pomohlo v chudnutí, takže to môže pomôcť aj pri preberaní. Vážiš fakt strašne máličko, toľkoto vážia deti🤷🏼♀️
Začni sa o seba dobre starať a kašli na domácnosť, píšeš, že chlap je chorý, máš dieťa, keď sa tebe niečo stane, kto sa postará o dieťa ?? Zdravie máš len jedno. Správanie tvojho partnera ti na pohode určite nepridáva, ale to už ty musíš vedieť, či ti stojí za TVOJE zdravie taký vzťah.
Určite sa poraď s výživovými odborníkmi, nech ti poradia, čo s tou stravou, ak nie sú financie, aj na internete je x info, ako pribrať.
Dr hovoria, že si v proriadku? No ja osobne moc Dr neverím, takže v tvojom prípade by som sa dala ešte skontrolovať aj u iných, nech to máš 100%
Ak budeš naozaj zdravá, tak potom jedine fakt prijímať viac kcal a neexistuje, aby si nepribrala. Samozrejme stres ma vo všetkom veľkú úlohu takže treba aj to poriešiť, možno nejaký psychológ/psychiater ? Alebo skratka odstrániť zo života to, čo ti ten stres vytvára🤷🏼♀️🤷🏼♀️ takto nemôžeš žiť večne
Nemavas hnacky? Mozes mat Ulceroznu kolitidu, vtedy je clovek velmi chudy,alebo poruchu stitnej zlazy... pri anorexii by si jedlo odmietala.
Skus si stiahnut kaloricke tabulky,ci naozaj prijimas dost. Skus opisat co a kolko za den zjes, ale oprimne.
@danieladaka nutridrink si kúp. Pi tri denne
@danieladaka Hovorila som priateľovi že chcem to s ním ukončiť a on mne hovoril že som špina zato že chcem ako chorého ho nechať .
@lesiiaoldi píla som už aj to a zatiaľ nič no ale ešte si to chcem predpísať u obvodnej
@danieladaka aha, tak neviem, lebo ja som pila iba dva denne a povolené sú tri a ešte b-komplex som si dávala a za tri mesiace 8 kg a ja som sa snažila celý život pribrať a nič
@lesiiaoldi HM no vyskúšam ten drink a tie vitamíny ale ja sa s tých vitamínoch cítim byť aj nafúknutá veľmi
@danieladaka skús uvidíš, lebo si veľmi chudá, ja som bola rovnako, mala som síce 47kg, ale pri výške 170cm.
Ako to ide ďalej s partnerom po tom rozhovore ? Musíš na tom trvať, on sám neodíde
@lesiiaoldi ja sa cítim tak zle už mi aj menštruácia mešká ale bola som tento mesiac 10 teho u gynekológa ktorý nepotvrdil tehotenstvo ale mám už aj strašne bolesti aj brucha aj krížov ani už chuť nemám do jedla a cítim sa veľmi slabá
@danieladaka daj si to predpísať tie nutridrinky a skús aj ten b-komplex, a snaž sa jesť aj nasilu, tiež mi moc nechutilo
@danieladaka nehovoriť mu, že sa s ním chcete rozísť. Jednoducho mu otvoriť dvere a vychádzať veci. Špina je on, nie Vy. Nedajte sa od neho vydierať.
@danieladaka no tak to prestaň robiť nech sa pánko stará o seba sám.Má ručičky aj nožičky tak nech maká.Určite nie je na tom až tak zle keď dokáže očkovať iné ženy.Bože dievča prečo si s takým človekom keď je všetko na tvojej hlave.Kým budeš v strese ťažko priberiem a ešte z toho ochorieť.Myslíš že on bude brať potom ohľady?Zabudni....pokiaľ neprejde na kludový režim nepriberieš

@danieladaka ďakujem vám všetkým , pôjdem od neho preč aj s malým , chcem byť na pokoji.