icon

Stres a problémy s priberaním: Ako ich riešiť?

danieladaka
25. dec 2024

Dobrý deň vám prajem môžete mi prosím poradiť mám strašne málo váhu ale neviem prečo ja mám chuť aj do jedla zjem veľa užívam aj vitamíny ako je b komplex aj B12 snažím sa pribrať ale nedarí sa mi doktori vraveli že som v poriadku ale mávam stresové obdobie neexistuje deň keď nemám stres alebo nervi bojím sa že nikdy mepriberem mám 22 rokov a mám ročného syna bojím sa či náhodou nemám anorexiu ale ja mám chuť do jedla neodmietam jedlo má s tym niekto skúsenosti prosím som zúfalá

danieladaka
autor
25. dec 2024

@lenkakravcova ja chcem jesť aj zjem koľko len vladzem aj vitamíny mám ja zjem aj veľa ale sú dni keď proste nevládzem zjesť toľko veľa chcem ale nevládzem a potom sú dni keď príliš veľa zjem

januska12323
25. dec 2024

@danieladaka tebe niet rady sama si ničíš život aj svojmu dieťaťu.

danieladaka
autor
25. dec 2024

@maranco nevenuje sa mu nehrá sa s ním vôbec a ani malý k nemu nejde , a o stravu sa starám ja nie on

danieladaka
autor
25. dec 2024

@januska12323 Uvedomujem si to 😔 som aj ja na chybe

lenkakravcova
25. dec 2024

@danieladaka skús napísať za týždeň čo si pamätáš čo ješ. Ako sa ti to strieda.
Porozmýšľaj a normálne to rozpíš.
Lebo nie je možné aby si jedla dosť, nemala problémy s trávením a zároveň nepribrala. Niekde je tam chyba. Samozrejme stres tomu celému neprospieva, ale skús napísať ako to teda máš.

danieladaka
autor
25. dec 2024

@lenkakravcova No predtým keď som bola slobodná a nemala dieťa tak som mala do 46 kíl , akonáhle som išla do vzťahu som schudla aj po pôrode teraz mám 37 , ja beriem aj vitamíny aj zjem aj veľa ale sú dni keď si naberem jesť a nevládzem zjesť keď som v strese a veľa fajčím ale potom na druhý deň keď mám lepšiu náladu tak zjem viac .proste nejem pravidelne veľa ale ja si to vždy nahradím a zjem dva krát toľko asi by som potrebovala lieky aj na stres

danieladaka
autor
25. dec 2024

@lenkakravcova Keď som v strese alebo proste mám dni keď mi nechutí vôbec chcem ale nevládzem toľko zjest žalúdok mi to akoby nedovolí

klementinka58
25. dec 2024

Daj si vysetrit stitnu zlazu

maranco
25. dec 2024

@danieladaka svoje telo neoklameš ak jeden deň neješ od nervov, máš stiahnutý žalúdok a druhý deň zješ dvakrát toľko, že je to adekvátna náhrada a všetko v poriadku
treba odstrániť príčinu stresu, toho nepodareného priateľa a fajčenie ti k zdraviu tiež nepridá a len zožerie peniaze

lenkakravcova
25. dec 2024

@danieladaka namiesto cigariet viac jedz.
Z vitamínov bez jedenia nepriberieš. Ako ti radia odstran stres - priateľa, a staraj sa viac o svoje zdravie.

vvvvb
25. dec 2024

To je tá sebanenávisť. Psychosomatika, pozri si to.
Ja z takých toxických chlapov zase priberám a vinu za ich otrasné správanie vidím v sebe. Nie v nich, že oni sú tí vadní. Absolútna neúcta k ženám, ku schopným ženám vôbec, to ešte viac zhadzujú a presadzujú si svoje ego.

pandorra
25. dec 2024

Zbav sa darebneho chlapa a ihned priberies. Naco ti je?

betulinka1
25. dec 2024

@danieladaka podla mna ked sa zbavis chlapa a pojdes niekde zit v klude, tak priberies. Naco ti je taky chlap, co si ta neváži.

bielasovicka
25. dec 2024

@danieladaka možno máš hlisty, alebo ako sa to vola. Daj si vyšetriť stolicu.

danieladaka
autor
25. dec 2024

@danieladaka ďakujem každému za rady 🙂

timejka80
25. dec 2024

Koľko máš rokov?

ssimusska
25. dec 2024

@timejka80 píše 22

timejka80
25. dec 2024

Po mojich skúsenostiach s mužmi, nie každý muž si zaslúži lásku zeny

timejka80
25. dec 2024

Radšej byť sama s dieťaťom, než s chujom na krku

timejka80
25. dec 2024

Radšej sama s dieťaťom než mať aj debila na krku

liv1
25. dec 2024

Daj si vysetrit stitnu zlazu a na gastre intolerancie. Teraz a kludne aj potom sa dohodni s dr, nech ti predpise nutridrinky a tie pi popri normalnom jedle. Daju sa aj kupit za svoje, ale ak to vazne potrebujes, aj doktor predpise. A zbav sa toho debila. Nerob nic okolo neho nepocuvaj ho nevar mu nedavaj mu jedlo to co je ze ani prstom nepohne, zivis ho a este ponizovat ta bude 🤦‍♀️

zuza2252
25. dec 2024

@danieladaka tak on je chorí a kuká po iných ženách.Keď vládze toto tak nech sa panko stará o seba sám.Ty sa venuj dieťaťu a sebe.Určite by som ho obskakovala aby mal čas na somariny.Bože dievča trošku úcty sama voči sebe.Mam pre teba novinu no nie je to jediný chlap na svete

zuza2252
25. dec 2024

@danieladaka no radšej bez otcami ako s takým idiotom

kajka2022
25. dec 2024

@danieladaka skús v lekárni pangamin s toho sa veľmi dobre priberá 🍀

tatiana149
25. dec 2024

@choco6 ja presne to isté. Az na to že tri porody. Ale presne ako by som seba čítala. Zjem všetko. Zistili intoleranciu. Ale váha tiež uz trosku ide hore

mantilka
25. dec 2024

Baby čítajte poriadne čo autorka píše. Keď ma nervy, nemôže jesť veľa fajčí a na druhý deň zje aj dvojnásobne.
Autorka, uvefomujes si, že keď nejesť kyselina ti natravuje sliznicu žalúdka? Následne máš zápal a zle vstrebávanie živín.
1. Prestaň fajčiť
2. Výhod chlapa, zmier sa s tým, že z neho nič nebude. Dokonca ušetris peniaze a nebudeš nervózna s kým čo robí.
3. Jedz viac s hlavne pravidelne každý deň! 5x denne!
Telo tak nefunguje, že na druhý deň to dobehneš.
Žiadne hlisty ani štítna žľaza...problém je ten chlap, ktorý ťa stresuje.
Si matka, máš zodpovednosť za syna.

liv1
25. dec 2024

@mantilka ano ano ziadne fajcenie

priscilla07
25. dec 2024

Ja som pribrala 10 kg vďaka posilke, ťažšie váhy, málo opakovania a po tréningu 70% srvatkovy proteín. Sladkosti som stále jedlá

mandarinka555
25. dec 2024

@danieladaka Ešte raz!!!! Prečo sa staráš o toho debila? Myslíš si, že keď priberieš, tak nebude naháňať iné sukne? Tak to predsa nefunguje...

sisaka
26. dec 2024

@mantilka presne, ľudia nečítajú.
Neje pravidelne, niektoré dni neje vôbec a popritom fajčí a je v neustálom strese.
Vitamíny to nezachránia.
Treba sa zbaviť zdroja stresu, prestať fajčiť a začať pravidelne jesť vyváženú stravu.
Žiaľ autorka sa na nič také nedá - psychicky závislá od debilneho partnera a od návykovej látky….