Stres a úzkosť

kristinka128
11. nov 2022

Caute, bola som cca mesiac pod stresom som na materskej staly stereotyp cely den sama s malym plus vztahove problemy raz vecer sa my rozbusilo srdco ostalo nevolno este par krat sa my to zopakovalo no bola som stále pod stresom az to preslo do uzkosti nechut do jedla zaludok ako na hojdacke take nevolnosti som citila aj citim chvilu som brala lexaurin, neurol ale to nic stale v hlave zle myslienky vsetko uz som si nahovarala vsetky mozne scenare, a vzdy to na mna dolahlo hlavne vecer sla som aj k dr na odbery vsetko nech mam klud vsetko bolo ok, potom sa my ako keby upokojila mysel ze je vsetko dobre no do toho sme ostali vseci chory takze gol zase velky nespala som vobec pri malom kedze mal horucku sople uz som bola uplne znicena teraz rano vstavam a som uplne ako omacka ze citim ze je telo vystavene moze takto odznievat stres? Alebo mate podobne skusenosti? Dakujem

nicol_ka55
11. nov 2022

na to asi nijaky liek neexistuje, treba sa nejakym sposobom vyrovnat s vecami a samo sa to upravi. je to mozno lahko takto pisat, tazsie urobit, ale inak poradit neviem.

otvorena
11. nov 2022

@kristinka128 ahoj písala som ti správu ..ono ja som tiež bola na odberoch kôli hroznej únave ..jasné nič nenašli. Lenže ja nespím už 14mesiacov pomaly čo sa malý budí každú hod alebo dve ..keďže ho kojim . Je to unavujuce všetko proste to je tak na materskej.
Niekto keby ti pomohol aby si si oddýchla

kim2028
12. nov 2022

Ta keď zle spávaš, tak je logické, že máš vyšťavené telo podľa mňa...