icon

Strhaná tvár

19. jún 2022

Včera prišla sestra z Uk nevideli sme sa 2 roky.. ja mám 2 ročné dieťa ktoré nespí a ani ja veľmi.A sestra vraví no hrozne si strhana omg poraďte čo robiť? A prejde to potom či už nie😂mám už 37 ale necítim sa staro ale asi už som😅

karelova
19. jún 2022

Oddych, spanok, kvalitná strava a dobrá starostlivosť o pleť 🙂 viem, ze všetko naraz je ťažko aplikovatelne ale skus aspoň cosi, aspoň trochu sa starať o pleť (lebo ona si to bude pamatat) a obcas sa vyspat, najesť.... 😊

zmrzlinka2021
19. jún 2022

viac sa starat o svoju zivotospravu - na deti ste s manzelom dvaja, nie si otrok rodiny

janulka1802
19. jún 2022

Spánok je základ. Ak ten nemáš kvalitný, ťažko ho nahradíš akoukoľvek starostlivosťou.

autor
19. jún 2022

@janulka1802 veď to,a keď bude dieťa väčšie dá sa to napraviť že??

janaolas332
19. jún 2022

ja som kedysi davno za mladi bola proti akymkolvek skraslovaniam...ako kyselina hyl.,botox a tak...nuz ale vek neoklamem :D tak som bola a spokojna som velmi,mozno by som to aj takto riesila...kruhy pod ocami a tak 🙂

autor
19. jún 2022

@janaolas332 a na čo si bola? Botox či kyseliny?

janaolas332
19. jún 2022

kyselina-vypln kruhov pod ocami,za mna to malo velmi dobry efekt,a dala mi len 0,5 ml,ze ak by bolo treba mam prist na doplnenie,ale stacilo mi to...uz je vyse roka po, chcem ist znova.

ladyloo
19. jún 2022

Chod ku kvalitnemu dermatologovi a urcite ti nieco poradia. A casom sa vsetko zlepsi, samozrejme- lepsi spanok, viac casu na seba..

pinaofina
19. jún 2022

Ja mám obdobie, keď zanedbám pleťovú rutinu a vidno vek potom viac (aj keď mám 30). Spánok je dôležitý tiež. Ale keď máš malé dieťa a ten spánok proste nemáš ako treba, tak tá pleťová rutina ťa vie podržať celkom dobre (očistiť pleť, sérum podľa potreby, krém, očný krém - večer aj ráno, ráno ešte spf).

marcellka32
19. jún 2022

Čo znamená strhana tvár? Ak nespíš poriadne, nejes a nestaras sa o pleť, tak sa nečuduj....ešte to vieš napraviť, ale musíš sa veľmi snažiť, začať spánkom, a potom starostlivosť o pleť robí veľa...po 40 vidno, ktorá sa o seba stará a ktorá nie ...nie je len, že sa vyspis a bude to, je to beh na dlhé trate

autor
19. jún 2022

@marcellka32 o pleť sa starám aj strava ok...no ten spánok nič moc

autor
19. jún 2022

A to dávate aj sérum a na to ešte krém? Nevadí že iné značky?...ja očistíme dám očný a buď sérum alebo krem

smiling89
19. jún 2022

Ja mam dve deti po sebe, nespim uz takmer tri roky a je to katastrofa ako sa mi zhorsila plet...teraz som nakupila pletove kremy so spf50 a budem uz asi celorocne pouzivat. Inak plet cistim denne a aj sera pouzivam, zial zazrak sa nekona skrz spanok a asi aj sustavne dojcenie. 🧐 ak viete poradit nejaku osvedcenu kozmetiku, sera budem rada 🤓

autor
19. jún 2022

@smiling89 a koľko máš rokov lebo ja skoro ku 40 a ešte chcem byť pekná😅

smiling89
19. jún 2022

Ja 33 a tiez veru by som chcela dobre vyzerat 😄

mayka12
19. jún 2022

Skús tvarovu gymnastiku

eelena
24. jún 2022

No detičky nam daju zabrat ..moja ked bola malička mala silny atopicky ..veru dokazala som po stojačky zaspať v tej dobe
A pre mna najhoršie ak som prebudena niekolko x za noc to z toho spanku nič
Kamoška mi doporučila doplnok stravy a uz aj nejake tie kremiky 30+ mam doma 😄
Muž vraví že netreba ale aspon sa uz nemusím rano pýtať do zrkadla čo tam stojí za tetu😄😄