icon

Strhávanie nechtov.

yanqqa
20. aug 2018

Strhavali niekomu nechty na chirurgii? Bolí to veľmi? Na čo sa mám pripraviť? Alebo sa dá tomu nejako vyhnúť?..
Dôvodom sú otlačene palce na oboch nohách po turistike. Jeden nechať je modrý a boli to pri každom pohybe.

Strana
z2
jaka02
14. okt 2021

@yanqqa ahoj tqk ako si dopqdla stymy nechtami ?ja mam tiez take a neveim co robit

yanqqa
autor
Autor odpoveď zmazal
jaka02
14. okt 2021

@yanqqa ahoj tak parkrat som si don buchla a stalo sa.potom mi uz aj na to nieco padlo ako naachval .obcas to boli a obcas nie .poslem foto ako to vyzera

jaka02
14. okt 2021
yanqqa
autor
Autor odpoveď zmazal
jaka02
14. okt 2021

@yanqqa no toto uz mam dlho skoro 2mesiace aj daco .tqk neveim no ..ale nechet sa hybe trosku tak neveim .

mudrahuba
20. jan 2022

Ľudia prosím nedavajte si strhavať nechty iba ak je to fakt posledná možnosť. Na palcoch na nohách mi zarastajú nechty už cca od 13rokov života… najskor pedikerka no chcel som sa toho zbaviť nadobro tak odporučili strhnúť… nechty nikdy už nevyrastli do povodného tvaru všelijak sa krútili atď a zarastali znova doktory len že nanovo strhnúť … nikdy mi žiadny doktor ani necekol o plesni na palcoch ktorá zarastanie može zapríčiňovať hoc som nemal žiadny z bežnych priznakov plesni no tá pleseň bola príčinou mojho trápenia cca 15rokov. Raz mi jedna pani liečitelka/maserka odporučila použiť prípravok z “múdrej huby”. Kúpil som to v lekarni, zamiešal podla návodu a spravil zábal na noc… také pálenie a štípanie som v živote necítil a celú noc som nespal a myslel som že si radšej tie palce odseknem… zábal som opakoval o týždeň už som to sotva cítil… okamžite zmizla bolesť, zápal a cellkovo problém zo zarastajúcimi nechtami… naozaj to vyskúšajte možno to aj vám pomože. Ak budete mať otazky kludne mi napíšte.

Strana
z2