Strojček na zuby kvôli predkusu

12. jan 2023

Ženy nosili ste niektorá strojček na zuby kvôli predkusu? Museli Vám trhať zuby? Ako dlho trvala liečba? Viem, že je to individuálne, ale aspoň kedy ste si všimli zmenu?

andreagartnerova
12. jan 2023

Mala som veľký predkus, dva roky fixný strojček plus potom asi dva roky priesvitný. Rozdiel riadny.

autor
12. jan 2023

@andreagartnerova A zmenil sa Ti aj výraz tváre? Toho sa bojím, aby som potom ešte nevyzerala horšie. Trhali Ti aj zuby?

andreagartnerova
12. jan 2023

Tak isto mi tak pera neodstava, netrhali mi nič. A určite to bude len lepšie ako mať predkus. Mne vtedy pukala sánka strašne a teraz už je to ok.

autor
12. jan 2023

@andreagartnerova Mne povedali, že musíme trhať zuby 😐

optame
12. jan 2023

Ahoj, ja som nosila fixny necele dva roky. Trhali mi dva zdrave zuby. Potom som nosila tie dlahy priesvitne. Vsetko sa pekne upravilo..prešlo 20 rokov,zacali sa mi vytvarat medzery medzi zubami a na spodnej pere z vnutornej strany citim mierny posun zubov dopredu. Moja zubarka mi odporucala konzultáciu s Dr.co robi strojceky.

hiddenobject
12. jan 2023

Ahoj. Aj ja som nosila strojcek kvoli predkusu. Taktiez mi kvoli posunu trhali 2 zuby. A rozdiel velky. Zuby sa vyposuvali tak, ze medzery su minimalne.. taktiez to trvalo 2 roky a potom na noc este strojcek cca rok som nosila

dame2
12. jan 2023

Nosila som fixný 1,5 roka + 2 roky "nočný", zuby vyzerali super ale bohužiaľ jeden zub mi po pár rokoch ušiel zase dopredu ale teda určite nie až tak, ako bol pôvodne, na prvý pohľad to nie je asi ani vidieť ale teda sama to cítim v ústach a nie je to bohviečo. Ale zvykla som si 🤷🏻‍♀️

autor
13. jan 2023

Zmenila sa Vám aj nejak tvár? Čítala som, že sa môže zmeniť dokonca k horšiemu, tak to ma trochu odrádza.

eludka
13. jan 2023

tvar s predkusom vyzera horsie, ako tvar bez predkusu

andrejka1974
13. jan 2023

Dcere aj synovi pomohol strojček a trhali im očné zuby a krásne sa im zuby posunuli