Stuhnuté ramená,šija,bolest hlavy

domca90
13. mar 2024

Ahojte.Od minuleho stvrtku mám stuhnute ramena,siju a tam ako sa napaja hlava na krk a ide to až do hlavy.Niekedy bolest,inokedy taka ťažka hlava.Poradili mi suche teplo,Revitanerv.
Revitanerv beriem dnes 3tí den 1tabl.Stvrtok a piatok som si davala termofor,vcelku pekne zabral,v sobotu som dostala menzes,neskutocne ma to zase bolelo.V nedelu celkom ok.V pondelok už ramena a sija ok ,len ta hlava stale.Vcera k veceru som si musela dat zase termofor,lebo som si stlacala krcnú chrbticu a taku bolest hlavy som dostala a až do pravej strany krizov mi to vystrelovalo.Dnes rano som si dala ibalgin,lebo ma rano hlava bolela,teraz citim take dunenie vzadu v hlave,alebo takú tupú bolesť,alebo ťažku hlavu,neviem to opísať.
Co okrem Revitanerv mam este brat?Beriem 2krat denne ešte Guajacuran.Dokedy treba cakať a potom ist k dr?Nechcem moc behať po dr,jednak že sa bojím a druha vec,aby si nemysleli že som hypochonder.
Najprv som si myslela,že ma riadne ofuklo,ale neviem,ci by pri obycajnom ofuknutí,to takto dlho trvalo....Dakujem za rady,skusenosti

ollynka
13. mar 2024

Kúp si kilové alebo 0,5 kg činky, nájdi si cviky na podlahe v ľahu a pomaličky spevňuj. Mne to vždy zaberie.

lizatko1009
13. mar 2024

Pocvic si a nech ta niekto rozmasiruje