icon

Sú tieto štipance od ploštíc?

5. sep 2025

Ahojte, prosím vás, tie ktoré máte skúsenosť.. Sú toto stipance od plostice? Fotky v komentári.

autor
5. sep 2025
klarissa25
5. sep 2025

Nie su to kiahne?

martyzpp
5. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor prve co mi napadlo tak kiahne

autor
5. sep 2025

Nie. Boli sme u Dr, kiahne to nie sú. Nie sú to vodnate pľuzgiery, nebola pridružené horúčka ani nič podobné.

larisa
5. sep 2025

Myslím si že sú to plostice. Ak ho to svrbí môže byť plostica

autor
5. sep 2025
@larisa

Myslím si že sú to plostice. Ak ho to svrbí môže byť plostica

@larisa svrbí. Ale zas svrbiet môže hocičo, aj komar... Neviem vôbec. Celú spálňu som prevrátila hore nohami, nič som nenašla. Nikde. Ani za listami nikde. A dostipany je len malý, ja a muž nie, spíme spolu.

larisa
5. sep 2025
@anonym_autor

@larisa svrbí. Ale zas svrbiet môže hocičo, aj komar... Neviem vôbec. Celú spálňu som prevrátila hore nohami, nič som nenašla. Nikde. Ani za listami nikde. A dostipany je len malý, ja a muž nie, spíme spolu.

@anonym_autor plosticu cez deň nenájdeš to len v noci. Zanechava na plachte čierne bodky ako zrnko maku.

majka243
5. sep 2025

je to možné... aj to, že idú len na malého, má "čerstvejšiu krv"..:(

anonym_561e67
5. sep 2025

Dostipani mozete byt aj vy, len nemate reakcie, nie kazdy takto reaguje, mna ked v hoteli dostipala plostica, nemala som nic na tele, absolutne nic. Zistila som to len tak, ze som ju ucitila liezt mi po ruke a jednu som v noci rozslapla, pekne nacicanu a na zemi bol krvavy flak aj s nou
deratizer mi odporucil, ze pokial je postel na nozickach, treba ju odtiahnut od steny, spodky noh oblepit obojstrannou lepiacou paskou a ze ak su tam plostice, tak sa v noci na tu pasku nalepia - to ako navod ako zistit, ci tam plostice su. Ony su svine, zalezu tak, ze ich nevidis, vylezu len v noci - idu za vydychovanym vzduchom cloveka, pokial ich nie je vela, tak nemas sancu. Hladaj cierne bodky - na rame postele, na plachte, v zahyboch matraca - ak to porosis vodou, mali by sa rozpustit a zmenit na cervenu farbu - je to v podstate krv.
Ak si aj tak nebudes ista, su aj psy, ktore dokazu plostice vynuchat, len nesmies nic striekat. Ale to nerob ani tak, plostice patria do ruk profesionala, lebo ich len "odtlacis" do hlbsich skar, zastrcok.

sona110
5. sep 2025

Nemôžu to byť štípance od bĺch?ja som raz mala doštípané nohy,svrbelo to neskutočne a taktiež na plachte zanechávali také malé čierne bodky.Muža vobec nedoštípali len mna.To bol masaker,a ani neviem odkial som ich doniesla🙈

nixinella
5. sep 2025

@anonym_autor Toto je od bĺch. Blchy robia štípance do trojuholníka. Ploštice robia štípance "do riadku".

autor
5. sep 2025
@nixinella

@anonym_autor Toto je od bĺch. Blchy robia štípance do trojuholníka. Ploštice robia štípance "do riadku".

@nixinella a odkiaľ by mohol mat blchy? Zvieratá nemáme ani sme neboli nikde so zvieratami.

sona110
5. sep 2025
@anonym_autor

@nixinella a odkiaľ by mohol mat blchy? Zvieratá nemáme ani sme neboli nikde so zvieratami.

Aj ja som dovláčila domov a ani neviem odkial😢

autor
5. sep 2025
@sona110

Aj ja som dovláčila domov a ani neviem odkial😢

@sona110 a ako si sa ich zbavila?

sona110
5. sep 2025

Postelné prádlo ,všetko som vyprala.Nakupila som rozne spreje,sprejovala som každy den.A aj som ich sledovala na plachte.Ale bol to fakt masaker .Našťastie len v spálni boli.

autor
5. sep 2025
@sona110

Postelné prádlo ,všetko som vyprala.Nakupila som rozne spreje,sprejovala som každy den.A aj som ich sledovala na plachte.Ale bol to fakt masaker .Našťastie len v spálni boli.

@sona110 a normálne si ich videla? Ja som všetko po pozerala, n som nenašla.

sona110
5. sep 2025
@anonym_autor

@sona110 a normálne si ich videla? Ja som všetko po pozerala, n som nenašla.

@anonym_autor áno,stále som všetko kontrolovala,hlavne nad ránom

lara1128
19. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ahoj ako ste dopadli boli zo nakoniec plostice?