icon

Suchá a svrbivá koža na kolene. Je to psoriáza?

malycka
4. nov 2025

Pekný večer idem si po radu na kolene sa mi urobila ako keby suchá koža svrbí to určite stim pôjdem aj na kožné ďakujem za každú odpoveď.

Suchá a svrbivá koža na kolene. Je to psoriáza?
anonym_e591b0
4. nov 2025

No kludne moze,moja dcera to ma za usami,ani nausnicky nemoze nosit.Muz to ma kolena,lakte.Niekedy je to lepsie,a zmizne to,inokedy zase horsie.Ale neriesime to ziadno.Max od detskej mast mi predpise a vtedy sa jej to zlepsi za uskami.

anonym_432712
4. nov 2025

@malycka Podla mna nie, moja mama psoriazu mala a malo to cervensi ppdklad a vacsie lupene koze.. ale ten nech mas fakt skaredy :(

mirkakor
5. nov 2025

Áno môže, aj ja mám také menšie plochy. Nemusia to byť hneď veľké a šupinaté ložiská, môžu byť aj takéto menšie a jemnejšie.

anonym_f4b600
5. nov 2025

@malycka Môže to byť aj psoriáza.Nieco podobné mám na lakťoch a kotníkoch a podľa koznej lekárky je to miernejšia forma psoriázy.Varovala ma,ze sa môže objaviť aj na iných častiach tela.Spustace môžu byť rôzne.

malycka
autor
6. nov 2025
@anonym_f4b600

@malycka Môže to byť aj psoriáza.Nieco podobné mám na lakťoch a kotníkoch a podľa koznej lekárky je to miernejšia forma psoriázy.Varovala ma,ze sa môže objaviť aj na iných častiach tela.Spustace môžu byť rôzne.

@anonym_f4b600 ďakujem

malycka
autor
6. nov 2025
@mirkakor

Áno môže, aj ja mám také menšie plochy. Nemusia to byť hneď veľké a šupinaté ložiská, môžu byť aj takéto menšie a jemnejšie.

@mirkakor ďakujem