Suchá pokožka na viečku

5. dec 2021

Ahiojte meviem prečo ale na ľavom očnom viečku sa mi začala akoby šúpať pokožka viac pri vnútornom kútiku a aj okolo a pod očným kútikom 😳 Čím to môže byť? Ešte nikdy sa mi to nestalo. Mám 27r., používam očný krém Q10 od Nivei ale používam ho už dlhšie čiže tým to asi nebude. Poradte čo na to použiť?

macekovam
5. dec 2021

nam predpisali Belogent masticku.. a pekne pomaha...

eebee
5. dec 2021

@macekovam belogent je kortikoid,veľmi opatrne s tým. Pomôže aj obyčajna vazelína lekárska 🙂 a nedráždit inými mastickami

macekovam
5. dec 2021

@eebee mm. u nas to manzelovi doktorka predpisala.. ale on zrejme nemal len ,,suchu,, pokozku na viečku.

kittykat22
5. dec 2021

ak je to viditelne len na jednom oku, tak si si tam mohla rukami zaniest nejake necistoty. Skus ist do lekarne a kup si roztok na vyplachovanie oci. Je k nemu aj vanicka. To by ti mohlo pomoct. Velmi dobry je este Ophthalmo-Framykoin. Ak mas ocnu, mozes jej zavolat, ci by ti ho nemohla predpisat.

emv
5. dec 2021

Ahoj. Ja mám atopicku pleť, a mávam suchu pokožku presne takto na ľavom oku, a je to až bolestivé.. vyhodí sa to len ak zjem niečo nevhodné.. poslednú dobu mi vadí med. Zistila som,, že je to práve z neho.

katren
5. dec 2021

Allergika Eye lid ocny krem.....

janinka007
6. dec 2021

Allergika očný krém je topka, mne pomohol

lubmar
6. dec 2021

Mojmu manzelovi sa to presne na tom ocnom viecku tvori po citrusoch, dlho sme nevedeli, preco to mava iba v zime, potom sme na to prisli. Pomaha mu modra indulona😏