Suché fľaky na rukách
@evia13 ekzém pravdepodobne z alergie. To že používaš sensitive avivaz nič neznamená práveže je poväčšine ešte viac drazdivejsi ako tie klasické. Keď už tak kúp avivaz na prírodnej báze alebo dávaj namiesto avivaze ocot (nie, práčka z toho nesmrdí), popripade avivaz nedávaj vôbec . A čo sa týka pracieho gelu tak tiež kúpiť na prírodnej báze ,alebo dobrý je aj denkmit z DM drogerie, taký v bielej flaske menšej je tam tiež sensitive, ale je bez parfemu a bez všetkého čo by mohlo dráždiť. Odporučila by som aj nepoužívať sprchovy gél, keď tak sa umyť iba vodou kým neodzneju tie fľaky. A hlavne sa kremovat no krémom bez parfemu na citlivú pokožku… dobrá je bioderma atoderm alebo la roche posay
A zabudla som dopísať,že aj umelé tkaniny na svetroch toto môžu robiť. Keď sa človek aj spoti… môžeš mat citlivejšiu pokožku na rukách a hlavne na predlaktí celkovo, tam je tenučka koža a môže sa ti reakcia spraviť ľahko

Suché miesta...ja to mam vzdy v zime a natieram modrou indulonou. Kozna mi povedala, ze to je alergia na tmavu farbu, no ja nosim len tmave a toto mam vzdy len v zime.