Bolesť hrdla po vyberaní zubného nervu
Včera som bol u zubára vyberali mi nerv, 2 hodiny som bol vnútri. Dnes od poobedia ma bolí pri prehltani trosku. Cítim hlieny ale ja stále a chcem to dostat von tak trosku som drazdil hrdlo. Dávam si gevoreice a tantum verde vysoke dávky vitamínov.
Pridávam fotky. Čo tam vidíte ako to vyzerá?
Čo mám robit? Niekedy bolí Niekedy nie.

@anonym_autor Ty si rozdrazdis hrdlo a potom sem postnes fotky co vidime? Vidime...🤔🤔🤔 hypochondra?🤷♀️🤦♀️
Vidím tam hlavne veľmi zle zaplomlobované zuby...
Ale čo hrdlo?
Vyzera to normalne. Mal si dve hodiny otvorene usta, mas ich suche. Ked tak preplachni salviovym cajom. Do par dni to prejde
Vyzera to normalne. Mal si dve hodiny otvorene usta, mas ich suche. Ked tak preplachni salviovym cajom. Do par dni to prejde
@gregik66 nemal som otvorené usta
@gregik66 ano mal ale to včera a včera ma nebolelo ale dnes ma boli včera bolo pohode aj odsávacku mi dali
Za mňa sú mandle čisté, bez iritácie či začervenania a opuchu. Skôr možno ak je bolesť tak môžete mierne ľadovať, to zvykne pomáhať, neviem však ako s tým zubom, aké máte odporúčania od stomatológa.
Za mňa sú mandle čisté, bez iritácie či začervenania a opuchu. Skôr možno ak je bolesť tak môžete mierne ľadovať, to zvykne pomáhať, neviem však ako s tým zubom, aké máte odporúčania od stomatológa.
@maminaopora teraz mi vyšiel velky hlien a bol tam aj krv.
@maminaopora teraz mi vyšiel velky hlien a bol tam aj krv.
@anonym_autor záleží koľko krvi tam bolo, ako je to s lokálnou citlivosťou, kde pociťujete bolesti?
@anonym_autor záleží koľko krvi tam bolo, ako je to s lokálnou citlivosťou, kde pociťujete bolesti?
@maminaopora v krku. Niekedy bolí Niekedy nie. Trosku krvi
Ešte viac do hrdla by sa nedal napchať ten foťák, nech lepšie vidíme?
Ešte viac do hrdla by sa nedal napchať ten foťák, nech lepšie vidíme?
@pasomnica teraz provokuješ?

Boze dobrý