Súkromné centrum Hippokrates
rozmyslam, ze sa k nim objednam s migrenami, no a kedze nie su najlacnejsi, rada by som vedela, ci su dobri, alebo len "tahaju z ludi prachy" - lebo uz som nechala u jedneho dr asi 200 € a vobec mi nepomohol 🙄 ak mate niekto referencie, budem rada, ak mi napisete. dakujem.
dievcata moje, nikto? ☹
Skus Sinalgis, viem ze ludia su spokojny co viem=)
@emma_932 ved práve toto je to, že nikto nikdy nezaručí, či to pomože alebo nie. Peniaze ale zaplatiť musíš a tie ti nikto nevráti. Ja si ale myslím, že v takýchto bežných prípadoch ako je migréna a podobne pomôžu 80-90% prípadom. Len to nebude stáť málo, s tým treba rátať. MUDr. Točíková je naozaj fajn.
@emma_932 je to inak hrozné, že ti doteraz nikto nepomohol. Neviem si ani predstaviť aká to musí byť bolesť, ale pokiaľ by som mala finančné možnosti určite by som skúsila Hippokrata. Negatívom sú tie peniaze a otrasné parkovanie. A to, že nám nepomohli, je zasa iná kategória. Ale snažili sa
HIPPOKRATES a jeho “doktorka” TOCIKOVA mi hned na prvej navsteve a bez informovania o aky liek ide a o jeho rizikach, pichla tichy zabijak kortikosteroid DIPROPHOS, ktory je v tele aj mesiac a viac a tym mi odrovnala hormonalnu rovnovahu v tele!!! moje nadoblicky ani hipofiza neprodukuju zivotne dolezite hormony ako je KORTIZOL, RASTOVY HORMON a ACTH. z vlastnej iniciativy som si urobil krvne testy, ktore potvrdili moje tvrdenia! uz mesiac chodim po pohotovostiach kvoli vysokemu tlaku. citim sa bezradne, bez zivota, bez enegie, nespavam cele noci a trpim. ona mi len tak benevolentne pichne hentaky jed s vedomim, ze mi poskodi celu hormonalnu sustavu a neprejavila ani len kusok lutosti, co je neslichane, ale tak sme na slovensku kde sa clovek nedovola prava, lebo v amerike alebo zapadnej europe by som ju okamzite zaloval za tazku ujmu na zdravy! uz horsi scenar si neviem ani predstavit! Vzdy som byval zdravy silny muz, co sa zdravo stravoval, cvicil a vzdy sa staral o svoje zdravie a teraz som troska, co zaziva horor. Ludia davajte si pozor, komu sa zverite a ako sa nechate liecit. maskovat bolest liekmi ktore vas znicia ako mna, NIE JE PREDSA LIECBA ALE UBLIZENIE NA ZDRAVI!

😕