icon

Šumenie v uchu rytmické so srdcom

11. júl 2025

Ahojte, mali ste niekto prosim? A preslo vam to same od seba? Nedostala som sa dnes na ziadne orl ani v Ba ani v Trnave, nikam. A zajtra odchadzame na dovolenku 😔. Citala som nieco o tom, od nezavaznych az po zavazne dovody.
Mam to len v pravom uchu a upokojilo by ma mozno trochu, keby niekto napisal, ze to mal a preslo same 😁.
K dr sa dostanem az po 25. 7., ale premyslam, ze ak to neprejde do par dni, pojdem aj tam na vysetrenie.
Bola som vcera u kadernicky a natieklo mi do usi, tak tajne dufam, ze to s tym nejako suvisi a nebude to nic vazne. Mam velmi tazke obdobie za sebou, uz stacilo tych nervov 😔

taktotedanie
11. júl 2025

@anonym_autor daj si guajacuran alebo magnezium
Aj ja to obcas mam

autor
11. júl 2025
@taktotedanie

Aj ja to obcas mam

@taktotedanie dakujem. Tak mam aspon nadej, ze to nemusi byt navzdy 24/7

doriiis
11. júl 2025

Zbytočne sa nervujes.Svoj tep dokáže pocut takmer každý.Staci byť len v úplnom tichu a zapchat si jedno/ obe uši.Len to v bežnom živote nevnímame.Tak isto ako jednoducho nevidíme svoj nos,aj keď ho máme v zornom poli

bara_borka
11. júl 2025
@anonym_autor

@taktotedanie dakujem. Tak mam aspon nadej, ze to nemusi byt navzdy 24/7

@anonym_autor mala som, prešlo. kalcium, magnézium dlhodobo...

candii
11. júl 2025

Mala som kvôli opakovaním zápalom v ušiach a prešlo mi to samé. Trvalo to tak 2-3 dní

kacenocka2
11. júl 2025

Ja som to mala z krčnej chrbtice, stuhnuté svalstvo

autor
11. júl 2025
@kacenocka2

Ja som to mala z krčnej chrbtice, stuhnuté svalstvo

@bara_borka
@candii
@kacenocka2 dakujem. A mali ste presne tento druh? To pulzujuce? Lebo je “obycajne” sumenie, piskanie atd,, ale toto je proste ine

autor
11. júl 2025
@doriiis

Zbytočne sa nervujes.Svoj tep dokáže pocut takmer každý.Staci byť len v úplnom tichu a zapchat si jedno/ obe uši.Len to v bežnom živote nevnímame.Tak isto ako jednoducho nevidíme svoj nos,aj keď ho máme v zornom poli

@doriiis no urcite nie zbytocne, troska si prestuduj co je to pulzatilny tinnitus. Nic prijemne. Svoje telo vnimam dobre, ze uz s nim aj 40+ rokov zijem. No pocut pulzujuce sumenie v uchu je akoby si clovek pocul tikat hodiny v uplnom klude, tichu, ked ma spat. Cele zle. A rano ma to preberie, co som citala ini ludia maju problemy so spankom.

mariynka
12. júl 2025

Moze to byt aj NU antibiotik

kacenocka2
12. júl 2025
@anonym_autor

@bara_borka
@candii
@kacenocka2 dakujem. A mali ste presne tento druh? To pulzujuce? Lebo je “obycajne” sumenie, piskanie atd,, ale toto je proste ine

@anonym_autor každý to môže mať inak..ja keď som pocvičila na krčnú chrbticu,po cca 5 dňoch prestalo

lolalalalala
12. júl 2025

Aj ja som to mala. Bolo to dost neprijemne dve noci to trvalo. Tiez som mala stres doma tak mozno aj z toho nasadila magnezium tiez a nejak odznelo🙂

autor
12. júl 2025
@taktotedanie

Aj ja to obcas mam

@kacenocka2
@lolalalalala preslo mi to. Dala som si vysoku davku magnezia ako radila
@taktotedanie . Budem si teraz (a i tak si mam davat kvoli srdcu), teraz pravidelne.
Ale ja si tak troska myslim, ci sa mi u kadernicky nedostala voda nejak hlbsie do ucha, lebo citala som ze ak je voda v strednom uchu, tak to moze vyvolavat taketo pulzujuce sumy v rytme srdca. No ktovie. Kazdopadne, velmi velmi neprijemne to bolo, clovek uz ani nevie co furt nove nepride 🙈. Stale nieco.