icon

Svokor vykašliava krv

1. nov 2020

Ahojte, keďže ide o zdravotný stav, dala som to anonymne. Prosím poraďte o čo môže ísť. Svokor mal v noci teplotu a začal vykasliavat krv. Iné príznaky nemá. My sme dnes išli na testovanie, zobrali sme aj jeho. Všetkým nám vyšiel negatívny test. Manžel s ním, ale išiel na pohotovosť, lebo sa bojíme tej krvi, že čo to môže byť. Z pohotovosti ich poslali na urgentný príjem, odtiaľ na rontgen pľúc. Za ten čas čo tam čakajú prišli už asi štyria ďalší a pozitívni. Už aj ľutujeme, že tam išli, ešte sa nakazia kovidom 😭. Myslíte, že sa môžu nakaziť keď sú s tými ľuďmi na chodbe? Alebo keď svokor ide do tej istej ambulancie ako bol nakazený?

Strana
z2
ceklis
2. nov 2020

Dobre ste spravili, že ste si ho zobrali domov. Určite keby to bolo ozaj veľmi vážne, musí podpísať reverz a trvajú na tom, aby tam ostal.
Môj ocino šiel pred mesiacom do nemocnice na chirurgiu, deň pred prepustením sa nakazil na izbe od covid pacienta a dostal to aj on. Včera zomrel :(
Takze v tejto dobe by som si isto vybrala rovnako ako vy. Držím palce nech mu to čím skôr odíde z pľúc ✊🏻

martinuska
2. nov 2020

To ze na celoplosnom testovani vyslo ze je negativny, neznamena ze aj je. Kludne to moze byt aj kovid, robili mu aj PCR(teda ster aj z nosa aj z hrdla?)ja by som ho na vasom mieste zaregistrovala na odber. Aj kvoli tomu ze bol na rovnakej ambulancii s pozitivnymi.

autor
2. nov 2020

@ceklis to mi je veľmi ľúto 😢. Naozaj za normálnych okolností by človek bol rád, že si ho nechajú v nemocnici a je pod dozorom, ale keď to tam včera manžel videl. Sme radi, že je to "len" zápal pľúc a silno dúfame, že do toho nedostane covid.

autor
2. nov 2020

@martinuska uvidíme, v stredu ide na kontrolu. On bol cca pred dvomi týždňami prechladnutý a vtedy už nechcel ísť kvôli korone k doktorovi. Mysleli sme, že mu to prešlo, lebo v podstate už normálne fungoval ako po každom bežnom prechladnutí. Si myslím, že keby mal covid, tak by bol v nedeľu pozitívny. My s mužom sme boli tiež negatívni a on zase s cudzími moc do kontaktu neprichádza. Najviac s nami.

mandarinka555
2. nov 2020

Viac by som sa obávala v jeho veku zápalu pľúc, ako Covidu...

ankare
2. nov 2020

Skoré uzdravenie svokrovi! ❤️

autor
2. nov 2020

@ankare ďakujeme ❤️

Strana
z2