Falošne pozitívny test?

kiwinkkaa
23. okt 2019

Ahojte, minuly týždeň som si robila testy- pondelok streda piatok, ktoré mi vyšli pozitívne. Potom som začala krvacat a isla na pohotovosť kde mi povedali že sa jedna o mikropotrat a dali mi injekciu na sťahovanie maternice. V pondelok u mojej gyn. Mi zobrali krv na hcg. Dnes výsledky- tehotná som ani nebola hcg 0, vraj testy boli falošné kvôli tomu že mesntruacia už začínala ale ja som o tom nevedela ani, a to spôsobilo pozitívne testy. Máte s niečom takýmto skúsenosť? Čo si o tom myslite ?

adrika222
23. okt 2019

Aj mne mynuli mesiac ukazali testi pozitivne a bola som u ginekologicki a zobrali mi krv a hcg nebolo asi sami posunul ciklus lebo menzes meskal 4dni. A ties povedala ze mozu testi aj falosne ukazat.

sunny15
23. okt 2019

@kiwinkkaa ahoj keď si začala krvácať tak Hcg ti kleslo behom pár hodín,takze je logické že o pár dní si mala Hcg 0 Takže to bol mikropotrat.Falosne testy by ti 3 krát nevyšli a už vôbec nie kvôli prichádzajucej menštruácii

miky25117
23. okt 2019

@kiwinkkaa mohol to byť potrat ja keď som potratila behom chvíle som už mala hcg 7 a do druhého dna už nič

adrika222
23. okt 2019

Myslite ze aj ja som mohla potratit? 4meskala ms testi pozitivne a potom som dostala silmi menzes krce velke.

miky25117
23. okt 2019

@adrika222 ak si mala pozitívne testy tak áno

sarinka553
24. okt 2019

Dobrý chcela bisom sa spitať mala som infekciu močoveho mechúra nemohla som dostať nenštruaciu tak mi dal lieky albi som dostalal npa 10dni zribil mi sestt bol negativni zapvolall ma po dvoch tyznov idem na kontrolu zas mi spravil test a bol pozitivni ale este nic nevidel na ultrazvuk tak sa bojim či ten test neklame prosim napište mi dakto

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre