icon

Svrbenie nôh večer: Aké sú možné príčiny?

lienka175
24. jan 2025

Dievčatá, často sa mi stáva, že večer, keď už si ľahnem do postele a čítam knižku alebo mobil, začnú ma veľmi svrbieť nohy od kolien po členky... cez deň vôbec nič, iba večer, keď si ľahnem do tej postele... po chvíli to prejde... stretli ste sa s tým niektorá?

stanulienkat
24. jan 2025

Syndrom nepokojnych noh.

zuzkazuzanova
24. jan 2025

@lienka175 syndrom nepokojnych noh. Strasna vec🙈

cacianka
24. jan 2025

môže to byť reakcia na oblečenie, zimné podkolienky, pančuchy ?
Suchá koža, po holení nôh tam môžu byť zmeny

lucka_ke
24. jan 2025

u mňa sa takto prejavuje intolerancia na laktózu, strašne ma svrbia nohy, ale mne to neprejde, musím si ich nakrémovať a dávať veľký pozor čo zjem

aalt
24. jan 2025

Ja som nieco podobne mal. Iba vecer ked som si lahol spat. Zacal som si davat magnezium a po case to preslo. Ale bol tam aj stres a tak ... neviem cim to bolo. Kebyze nenatrafim na Tvoju temy, by som si asi uz ani nespomenul.

lienka175
autor
24. jan 2025

ďakujem za odpovede... ja už googlim a tam kadejaké veci, že pečeň zlá a pod., keď svrbí telo, tak ma to vyľakalo

yvanielka
24. jan 2025

@lienka175 si tehotná?

lienka175
autor
24. jan 2025
lija22
24. jan 2025

vzdy som si myslela ze to mi zrovna chlpy rastu tak ma vsetko svrbi 🙂 ale uz viem, ze magnezko pomaha

rozculena
24. jan 2025

@lienka175 aj pri žilovej nedostatočnosti svrbia nohy,ale to ja taký divný pocit svrbenia,nedá sa to poškriabať,lebo to svrbí vo vnútri

lienka175
autor
24. jan 2025

@rozculena toto svrbí normálne pokožka

xsandrax
25. jan 2025

@lienka175 mne pomáha spat bez pyžama 😀 keď ma toto chytí, neznesiem mať na nohách nič