Svrbenie očí z alergie
Ahojte uz asi 3 dni ma svrbia a režu oči..nikdy som nebola pri očnom ani som nikdy nemala problemy s očmi..mam alergiu na peľ a vtedy ma presne dakto isto svrbia a režu prím poraďte mi hocičo dala som si aj daku masť do oči Septonex.
Daka mast Septonex je urcena do oci, takze to by bolo ok, ale predpokladam, ked pise “daku mast” ze si ju nasla niekde doma otvorenu - moze byt pouzita max 4 tyzdne po otvoreni. Druha vec je ze na tvoj problem asi nie je uplne vhodna. Pises, ze mas alergiu, vtedy si kvapky do oci nedavas?
Vivdrin ocutein kvapky skus. Nam ich poradila sestricka ked si myslela, ze by mohol mat alergiu (aj ma). A celkom dobre mu zaberali. Na alergo mu dali uz potom ine.
Nemáš kvapky do očí od alergologa? Tak sa choď poradit do lekárne.
@lejlalikavcova mas alergiu a nemáš na to predpisane lieky? Len tak som si dala dáku masť.. treba riadne kvapky dať na alergiu
@lejlalikavcova alergia, ako sa oteplilo, aj ja to uz vyraznejsie citim. Septonex ti na to nepomoze. treba lieky do oci na alergiu, mozno aj celkove antihistaminika. Oboje ti predpise alergolog.
Ved v lekarni ti poradia. A urcite lepsie ako tu. Boze...co robili ludia pred vynajdenim internetu?
@anavixy dávam si kvapky
@dadka1997 mam predpísané lieky ale teraz som ich cez zimu nepoužívala..bola som aj u doktorky mojej a povedala mi ze to nemusí byt alergia ze pel este neni💁🏽♀️
@lejlalikavcova pel uz je. Lieska kvitne uz davno, hoci hodnoty neboli este vysoke. Ale ako sa otepluje, koncentracia bude vyssia. Nehovoriac o tom, ze spory plesni su vo vzduchu celorocne.
@lejlalikavcova pel už je a riadny doktora trepe 2na3, tak začni brať lieky ktore mas predpisane
Moj syn je alergicky na pel a niekedy ma tie prejavy aj v zime. Kazali nsm kvapkat vzdy ked ho oci svrbia. Teraz sa uz rozbieha pekova sezona takze zacni urcite kvapkat ked mas prejavy
A to máš peľovu alergiu prvý rok diagnostikovanu? Lebo ak nie, tak vieš, že jelša, lieska už kvitnú, pomaly aj breza.
@lejlalikavcova mám to aj ja , a dávam si lieky na alergiu, lebo už začína pelova sezóna ,takže ak nás lieky treba si dať lieky
Livostin
livostin bez receptu, opatalan s receptom. je sucho a pofukuje, pocasie “praje” tymto priznakom, dcera je alergik, ale az tento rok ma prejav svrbiacich oci…ale chcelo by to navstevu lekara lebo to nezmizne len tak

@lejlalikavcova Choď do lekárne, povedz im čo maš za problém, dajú ti nejaké kvapky čo pomáhajú ukľudniť také oči.. alebo skús aj nejake lieky od alergie, to skús používať teraz kým v pondelok naklušeš k lekárovi.
Len tak ‘ dajaku ‘ masť do oči by som si nikdy nedala… su to oči predsa..