Svrbenie po Macmiror 500 tablety+krém.

1lucia12
3. feb 2020

Ahojte, prosím vás mám svrbenie a pálenie v oblasti pošvy, tak som si dala Canesten krém aj tabletu, no po tom kréme to bolo neznesiteľné omnoho väčšie to svrbenie. Neprestalo to úplne a moja lekárka má dovolenku 2 týždne tak som bola v inej ambulancii aj keď to už ustupovalo ale nebolo to ešte dostatočné, a lekár mi predpísal Macmiror 500 complex globulky aj krém a povedal že krém na vonkajšie použitie. No avšak opäť po použití tablety a krému nastalo brutálne svrbenie (pričom už som to skoro vôbec nemala to svrbenie)..mali ste niekto rovnakú reakciu ak ste používali ten krém zvonku a nie zvnútra? alebo je to svrbenie tabletou? Pretože keď som sa osprchovala tak svrbenie trošku ustúpilo ale stále je to viac než to bolo.. ďakujem za odpovede..

simona92101
3. feb 2020

@1lucia12 ja mam na krem canesten a fenistil alergiu,tiez mi to nerobi dobre..skus v klasickej drogerii kupit take gely na oplachovanie a dennu hygienu Lactacyd femina,s tym sa umyt v sprche,a z vonka potriet mastickou Fungicidin.obmedzila by som kupanie,len sprchy.

zuzap33
3. feb 2020

@1lucia12 ja tiež práve používam tie lieky aj s canestenom. Máš asi tiež takú silnú infekciu ako ja. Tiež ma to stipe. To isté som mala aj pred rokom a vtedx mi to zabralo. Samotná sprcha uľaví, ale infekciu nepotlaci. Treba to dobrat, ono to svrbenie na treti až štvrtý deň prejde

1lucia12
autor
4. feb 2020

No ja si práveže už neplánujem nič kupovať žiadne krémy ani tablety keď mám Macmiror od lekára. Krém som vysadila a tabletky mi nič nerobia tak to by malo byť v pohode nie?