Svrbiace vyrážky po konzumácii Kinder čokolády: Čo robiť?
Robia sa vam taketo vyrazky? Dnes mi vysli 3 vsrbeli hnusne ale Max. 5min. Potom to zmizlo vyzera to ako normalna vyrazka po dlhej dobe som si dala Kinder regel 4kusy inak si zvyknem davat normalne milku cokoladovy ale cokoladovy Croissant a vsetko je ok (este som si dala vyprazany karfiol cize natom bola struhanka) mal to tiez niekto takto? Ze ina cokolada bola vpohode ale presne znacka Kinder toto?

@pluss 😁😁😁 tak teda svrbiace no ale preco jednu cokoladu mozem ale ta druha lepsia mi urobi toto 🥺 zistili mi Gastritis Typu A histaminova intolerancia vysla negativna Helikobakter Tiež negativny...
neviem či som raz nečítala článok o tom, že pri histamínovej intolerancii je väčšie riziko nekvalitnejšia čokoláda než kvalitná..tak možno niečo na ten spôsob? neviem... :/ možno niekto kto ju má by vedel skôr povedať 🙂 isto niekto napíše 🙂
@pluss len mne z testov vyslo ze nemam histaminovu intoleraciu 🥺
aha, ja som ten tvoje predošlý príspevok zle pochopila, keď tam nie sú čiarky..nuž, tak neviem...skús tu pohľadať skupiny...príp naozaj najlepšie poradiť sa s lekárom
@pluss skúsim este s lekarom ale jeho odpoved je stale ta ista on nevie vraj preco sa toto deje

4x v 2 rovnakých tmémach napísať slovo "vsrbiace" miesto "svrbiace" :D
každopádne reakcie po jedle si treba odsledovať inak no a postupne vylučovať, resp. absolvovať testy...aby bola istota...niečo ti z toho vadí ak sa ti to vyhadzuje po jedle rovno