icon

Syndróm dráždivého čreva

desgaire
14. nov 2022

ahojte, je tu niekto s touto diagnozou? mam nejake otazky.. dakujem 🙂

alison11
14. nov 2022

@desgaire Ahoj ja už mám 8rokov.

desgaire
autor
14. nov 2022

@alison11 pisem spravu

3009
14. nov 2022

@desgaire aj ja mám.

desgaire
autor
14. nov 2022

@3009 pisem ti

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
desgaire
autor
14. nov 2022

@deadlylucy píšem 🙂

bavlnka92
15. nov 2022

@deadlylucy môžem vedieť ako? mne kázal obmedzovať problémové potraviny, nič viac..

vlucifuk
15. nov 2022

@deadlylucy Aj ja si poprosím radu. Kamarátka sa sa s touto diagnózou už roky trápi...

kiki68
15. nov 2022

@desgaire ja mam, beriem uz 2,5 roka Kijimea Reizdarm pro, dost to pomaha. Samozrejme s jedenim musim davat bacha, stres je tiez na to hotove kladivo. Ono je to totiz taky predstupen crohna prave nejaky stres moze sposobit to, ze sa to zvrtne. Takze treba davat pozor a drzat sa co najviac v klidku a bez infekcii. Potom sa to da velmi dobre zvladat. U mna bol dost problem po porode. To bol naozaj ze boj o to, ci nebudem nejaky plienkac

martina140820
22. apr 2025

@kiki68 pekny den prajem, chcela by som sa len opytat ci tie tabletky beriete stale kazdy den po 2ks alebo aj s prestavkami? Ja som sa totižto vdaka nim vyhrabala z najhoršieho ale po dvoch mesiacoch pravidelneho uživania som tabletky postupne vysadila a do par tyzdnov sa mi vsetko vracia naspat takze aj tabletky som si nasadila akurat neviem ci je vhodne ich uzivat dlhodobo ci mi casom neprestanu ucinkovat a druha vec je ze su dost financne narocne na to aby som ich brala nonstop 🙈🙃

kiki68
22. apr 2025

@martina140820 mne na zaciatku bolo treba dve , teraz jedna, pripadne ziadna ( tie dobre dni), ale je toho ako speci probiotika, cize ked nam raz nieco chyba, tak mame smolu. Ine je ked moj muz zje nieco tazke, ine je ked ja ako chronicky pacient proste musim fungovat. Niekto ma tie dobre obdobia dlhsie, niekto nie

watermelon
22. apr 2025

@martina140820
@kiki68
baby skuste aj symbiolact, je v prasku aj tobolkach. Ja mam syndrom drazdiveho creva, aj fodmap dietu som drzala 8 tyzdnov, a kijimeu som brala s kratkymi prestavkami skoro rok. Na zaciatku zabrala skoro zo dna na den, no po case akoby stratila ucinok. Teraz beriem od januara ten symbiolact a dovolim si povedat, ze mi je po nom ovela lepsie ako ked som brala kijimeu.

kiki68
22. apr 2025

@watermelon no dobre vediet, ja mam teraz to kludne obdobie, ale po porode to bude urcite divocina