icon

Syndróm lepivých doštičiek

5. júl 2025

Prosím máte niekto diagnostikovanu tuto poruchu zrážania krvi? Boli ste na operácii s týmto syndrómom? Mna caka operácia a bojim sa veľmi trombózy

domka222
5. júl 2025

Však normálne pred zákrokom vysadíš lieky a potom nasadíš späť

autor
5. júl 2025
@domka222

Však normálne pred zákrokom vysadíš lieky a potom nasadíš späť

@domka222 nekazali mi vysadit lieky. Bojim sa ze po zakroku dostanem trombozu aj napriek tomu ze beriem anopyrin

domka222
5. júl 2025

Nič ti nepovedali,keď videli,že berieš anopyrin? Čoho sa tak bojíš? Však po zákroku nasadíš znova lieky.

autor
5. júl 2025
@domka222

Nič ti nepovedali,keď videli,že berieš anopyrin? Čoho sa tak bojíš? Však po zákroku nasadíš znova lieky.

@domka222 povedali ze nemám vysádzať. Nastupujem den pred operáciou, mozno sa vysadi len v den operácie ja neviem. Ty mas sld?

domka222
5. júl 2025

Áno

autor
5. júl 2025
@domka222

Áno

@domka222 a bola si na operácii niekedy?

domka222
5. júl 2025

Áno

autor
5. júl 2025
@domka222

Áno

@domka222 mozem vedieť na co? Akú si mala starostlivosť po operácii, nemala si problémy? Vies ja som po sekcii mala emboliu ale vtedy sa nevedelo o sld. Preto mám z toho neskutočny strach že sa to bude opakovať alebo ešte horšie

bejbs123
Autor odpoveď zmazal
30majka71
5. júl 2025

Akože nekazali vysadiť lieky? Anopyrintreba vysadiť 7 dní pred operáciou. Nasadí sa fraxiparine/clexan, injekcie a pokračuje sa po operácii, a potom sa znova prejde na anopyrin. Treba si tam zavolať či oni vôbec o tom vedia, resp možno poslali na hematologiu pred operáciou

domka222
5. júl 2025

Mala som dva normálne pôrody,operácia hemangiómu,vyberanie zubu na chirurgii.

autor
5. júl 2025

No pani co mi volala ohľadom hospitalizácie povedala že sa anopyrin nevysadza tak ja neviem

bejbs123
Autor odpoveď zmazal
autor
5. júl 2025
@bejbs123
Odpoveď bola zmazaná

@bejbs123 nie volala mi ze posiela pozvánku na hospitalizáciu. Pýtala som sa na anopyrin, povedala nech počkám na linke, niekam odbehla sa opýtať a povedala nech nevysadzam

bejbs123
Autor odpoveď zmazal
autor
5. júl 2025
@bejbs123
Odpoveď bola zmazaná

@bejbs123 ja idem na katetrizáciu srdca, nie na otvorenú operáciu

simona1998
5. júl 2025

Známa mala problémy po operácii pretože bola moc nariadená , mala vysadiť anopyrin ale zabudli jej to povedať . Určite sa informuj viac

bejbs123
Autor odpoveď zmazal