Tarlovova cysta
Dobrý deň , chcela by som zistiť , či má niekto skúsenosti s tarlovovou cystou.
@tarlov dobry den, mne ich nasli na MRI koncom 2022 v krizovej oblasti. Mala som velmi silne bolesti v celom podbrusku. Ked som sa docitala ze je to neliecitelne, tak som zacala hladat inde a na nete som nasla knihu od Dr. Joe Dispenza - Vy jste placebo a potom aj jeho dalsiu knihu Objevte sve bozstvi. Knihy mi neuveritelne pomohli. Jedna sa o meditacie a zmeny v zivote. Po 5 mesiacoch kazdodenneho meditovania a zmien uz nemam ziadne bolesti. Mozem sa normalne hybat a chodit na dlhsie prechadzky. Vrelo odporucam. Mam este v plane ist na MR (ako samoplatca), aby som aj videla, ze ci naozaj zmizli. Ale bolesti uz nemam ziadne.
@redredwine ahoj, môžem vedieť ako dopadla MR? zmizla cysta, či nie?
@redredwine ako ste dopadla na MRI?
@janka_23 môžem sa opýtať,že ako sa máte ..mne tiež diagnostikovali teraz na MRI Tarlovovu cystu
@snowflake07 môžem sa opýtať,že sa cítite odvtedy horšie keď máte tu cystu?Mne tiež teraz diagnostikovali
@janka_23 ako ste na tom ,pomohli Vám cvičenia ?

ja ju mam takisto,odrobila som si 30 rokov na zmeny ako zeriavnicka,neskutocne otrasy na zeriave a ako sa vyjadrila neurologicka,lebo cela chrbtica v prdely,prasknute platnicky a kopa inych veci,invalidku vam nato nedaju,najlepsie zajst za psychiatrom s dpresiami,prilozit papier tak je skor sanca ...v poslednej dobe uz neurobim ani drep,odchadzaju mi kolena,bolia nohy,jedna injekcia do kolena cca 80 eur,skoro ma piclo,clovek cely zivot robi a polovica nasich spoluobcanoch su na invalidnom,co nikdy nerobili,toto moj mozog neberie,a to len preto ze lietaju po psychiatroch,daju sa hospitalizovat,zahraju divadlo ze umieraju a invalidka na svete...ja si uz podavam druhy krat s lajstrami papierov od psychiatricky,pri chrbtici mi chybalo 5 bodov..toto je nase slavne zdravotnictvo zamestnat ma nezamestnaju hocikde lebo mozem dvihat len do 5kg.mne uz ani opiaty na bolest ktora je narazova nezaberaju,a na spanie beriem lieky,lebo od bolesti hoci som vyhodila neskutocne prachy za ortopedicke matrace nezaspim...