icon

Tatranské kúpele Horný Smokovec

maja099
18. júl 2014

Ahojte maminky. V októbri mám s dcérou nástup na mesačný pobyt v kúpeľoch. Mali by sme byť ubytované buď v Sosne, alebo v Smreku. Boli ste tam niektorá z vás v blízkej dobe, alebo sa chystáte? Bola by som vďačná za každý postreh, či recenziu. Aby som vedela na čo sa pripraviť a čo nás čaká. Lebo ich stránka je písaná stručne, žiadne novinky, nič konkrétne. ĎAKUJEM.

alenkaorava
Autor odpoveď zmazal
jarka34
16. mar 2015

Ahojte, nemá niekto záujem o dva lístky do aquacity Poprad?

dagmark123
1. máj 2015

@luci17 @janula2511 Ahojte, potrebovala by som poradiť. Syn (3,5 r.) by mal ísť do kúpeľov s alergiou a chorobami dýchacích ciest. Neviem sa rozhodnúť, kam by sme mali ísť...Lučivná alebo Horný Smokovec. Aj ja som astmatička, tak by som mohla ísť aj ja na svoj návrh, ale to asi t týchto liečebniach nie je možné. Alebo je? Ak pôjdem ako doprovod, čo všetko si hradím ja? A ešte jedna otázka: Mám aj 1,5 ročnú dcérku, ktorú ešte kojím...môže ísť aj ona s nami do kúpeľov? Veľmi pekne ďakujem za všetky info a postrehy 🙂

janula2511
2. máj 2015

@dagmark123 ahoj lucivna a smokovec su len detske kupele.ale myslim ze stos je aj aj.a dcera by mohla bi ist tiez ale ako samoplatca.

dagmark123
2. máj 2015

@janula2511 ďakujem za odpoveď. Viem, že do Štósu by sme mohli ísť na dva návrhy kúpeľnej liečby, ale keďže by som išla sama s dvomi deťmi (3,5 a 1,5 r.) neviem si predstaviť ako by som sa tam dostala. Je tam o dosť horšie cestovanie ako do Lučivnej či Smokovca ☹

janula2511
3. máj 2015

@dagmark123 to neviem ake je tam cestovanie.odkial si?

dagmark123
3. máj 2015

@janula2511 Z Bratislavy, do Lučivnej sa dostanem bez problému vlakom, bez prestupovania a na stanicu by nás prišli vyzdvihnúť priamo ľudia z liečebne. Do Smokovca je to síce s prestupom, ale nie komplikovane (z Popradu s TEŽ do Smokovca) ale vôbec netuším ako by som sa dostala do Štósu 🙂

dagmark123
9. sep 2015

Babulky a chcem sa ešte opýtať, ako to riešite keď idete do kúpeľov so staršim dieťaťom ako sprievod a mladšie beriete so sebou... ja som chcela zobrať manžela na týždeň...kým sa tam zabehneme a nech má kto byť s malou, kým budeme na procedúrach...riešite to cez OČR? alebo ako? ďakujem vopred za každú odpoveď.

jankadamkova
12. apr 2016

Mne ide syn o tyzden do kupelov horny smokovec. Ide prvy krat. Viete mi poradit co vsetko mu nabaliť? Pripadne je tu mamicka, co jej ide dietatko v tento termin?

dagmark123
12. apr 2016

@jankadamkova Ahoj ja som tam bola z deťmi v Septembri a teraz v Maji ideme znova... deti trávia veľa času vonku... takže tepláky sú základ, nejaké turistické topánky a nepremokavú bundu... to je základ... deťom tam aj perú takže vecí netreba nejak veĺa 🙂 Keby si ešte niečo chcela vediet...kĽudne napíš

janula2511
21. máj 2016

@126 ahoj mozem sa spytat kolko si platila za luc na den?

126
22. máj 2016

@janula2511 ahoj. Ja za seba 8€ a dieťa 1.60€ to bolo za stravu. Ubytovanie sme neplatili. Celý pobyt má vyšiel na272€ dokopy. Ja a moje tri deti. Tento rok sa tam opäť chystám.

janula2511
22. máj 2016

@126 a za ubytovanie si prečo neplatila?

tatulienka
28. jún 2016

Ahojte..my nastupujeme do horneho smokovca 15.8.. s kym sa tam stretneme?

betus82
1. aug 2016

@126 ahoj, citala som, ze si bola ubytovana v luci. vyzera to, ze v sept. nastupime do luca v HS. Prosim ta je tam nejaka kuchynka na chodbe? Pisala si, ze konvica tam je a kde si si ohrievala jedlo? vdaka. ty sa nechystas?

126
1. aug 2016

@betus82 áno kuchynka tam je, a jedlo som ohrievaná som ho v mikrovlnke ktorá je je v kuchynke. Tiež sa tam chystám ale ešte musím poslať žiadosť na ZP.

tatulienka
5. aug 2016

Ahojte..prosim vas neviete kedy sa plati za pobyt v kupeloch?na zaciatku ci na konci pobytu?dakujem

jarka34
6. aug 2016

Na začiatku pobytu.

atikabona
23. sep 2016

Pekny vecer aj idem v oktobri zo syncekom do kupelov budeme ubytovani v Smreku som zvedava ako bude ideme prvy krat.

betus82
24. sep 2016

@atikabona hlavne teplé veci si zoberte 😉

dagmark123
24. sep 2016

Bude isto super, my sa už teraz tešíme na budúcoročný pobyt... tohto roku sme boli máj/jún a bolo perfektne 😉

chtoura_ba
2. sep 2017

Ahojte.ja idem do kupelov s dvoma detmi 5 rokov a 1,5 roka. Nastup mame 12.9 ideme prvykrat. Budeme ubytovani v Sosne. Prosim vas ako je to tam s chorobnostou? Je vysoka pravdepodobnost ze decka daco chytia? Uplne sa toho hrozim. Je stale v hl.budove herna?je riziko chodit tam s detmi po veceri hrat sa? Starsi syn urcite bude chciet byt aj s inymi detmi? Treba v septembri brat uz aj oteplovacky a cizmy ci staci jesenne a nepremokave oblecko? Dakujem za odpovede😊

alenf
19. feb 2018

Ahojte baby,chcem sa opýtať či máte niekto fotku izby a infošky o izbe v SOSNE B6 ----pre 2 osoby,vraj je tam kupeľňa na izbe,ale je bez balkonu a viete mi povedať ešte či je z boku domu táto izba alebo smerom k hlavnej ceste?Je slnečná?Prosím ktoré ste tam momentálne a čítate toto dajte mi info,boli sme vlani v oktobri ale na A6 v SOSNE a tam bol aj balkon,aj teplucko od slnka a toto neviem vôbec ako vyzerá.Díky 🙂

zuzanafetykova
4. nov 2019

Ahojte.Ide niekto do kupelov teraz a novembri?Mi ideme 15.11.mala by som pár otázok!Ubytovaný budeme v Luči. Dávaju tam uteráky alebo si radšej vziať,je tam bazén, kuchyňka? Ideme prvý raz takže mam obavy či mi tan niečo nebude chybať.Sme z daleka takze nebude vedieť manžel so všetkym zanami chodiť. Dakulem za odpovede.

janka987
4. nov 2019

@zuzanafetykova Ahoj, my ideme 27.11., chodime pravidelne. Uteraky davaju, kuchynka tak je..mikrovlnka, drez, linka s naradim, taniermi,..., rychlovarna kanvica..bazen tam nie je, ale v Smokovci v hoteli.

zuzanafetykova
4. nov 2019

@janka987 Ďakujem ti za odpoveď.Aj vy budete ubytovaný v Lúči?dúfam že sa tretneme.Kolko má rokov tvoje dieťa?

zuzanafetykova
4. nov 2019

@zuzanafetykova
@janka987 Už veľmi čakám pobyt ale zároveň mám aj obavy.Mi sme celkom z východu takže každý víkend nebude za nami chodiť návšteva aby mám priniesla veci ktoré nám chýbajú.ty si odkiaľ?

chtoura_ba
6. nov 2019

@zuzanafetykova ahoj.a co by ti ako mali nosit? Ja som tam bola s 5 a 1,5 rocnym sama cele 3 tyzdne a sme z BA.nikto mi nic nenosil.sak co nebudes mat,dokupis.

spokojna_mamina
Autor odpoveď zmazal
bambulka81
2. jan 2020

ahojte, baby boli ste niektora od sept 2019 v kupeloch a cerpali OCR ktoru vam vypisal doktor z kupelov? na kolko dni vam to dal na 10 alebo na cely cas? pytam sa preto lebo je moznost na dlhsiu OCR od septembra 2019 a neviem ako to nahlasit v praci. dakujem