icon

Ťažká depresia

27. mar 2023

Ahojte. Prosim vas co by ste isli robit ak trpite tazkou depresiou ? Nieco kde sa nemusim rozpravat s ludmi usmievat sa. Proste si odrobit svoju pracu a ist prec. Co by bolo fajn

Strana
z2
autor
29. mar 2023

@barbora19911 len neviem ci mi uznaju ci sa do toho vobec pustat

zobaka
29. apr 2024

@autorka ako si dopadla?

pravdovravxl
8. jún 2024

@zefyra ako sa ti prejavuje tá ťažķá depresia ?

zefyra
11. jún 2024

@pravdovravxl celý deň len ležíš alebo sedíš, pozeráš do blba, nereaguješ na nič, ani na vlastné deti, nechceš nič jesť, máš problém zvládnuť bežnú hygienu, proste nežiješ, len prežívaš

lucia851
11. jún 2024

@zefyra to akurát prežívam

zefyra
11. jún 2024

@lucia851 neviem posúdiť ale podľa mňa by si nereagovala ani na internet a si tu

nicicka
11. jún 2024

Prečo sa vyhýbate tlaku? Ok, manažérske pozície isto nie ale práve prekonanie a zvládnutie tlaku dvíha sebavedomie, človek si začne viac veriť a tým sa viac začlenuje do normálneho života. Hranice treba posúvať. Inak to bude naozaj choroba na celý život.

obonova7
11. jún 2024

@nicicka ahoj ja trpim stredne ťažkou depresiou bola som hospitalizovaná a chodila som do psychiatrického stacionara denného a pomohlo mi to veľmi beriem kopu liekov a tiež teraz budem nastupovať do prace a nejako sa toho bojím ale musím

nicicka
11. jún 2024

@obonova7 Držím prsty. Určite to pomôže 👏

luccija
11. jún 2024

@obonova7 najlepšie je ísť medzi ľudí mať iné myšlienky, náplň dňa a celkovo Ta to povzbudí

lucia851
11. jún 2024

@zefyra pretože mi už začínajú zaberať antidepresíva ale doteraz som bola úplne mimo realitu

pravdovravxl
12. júl 2024

@zefyras s tým sa dá ísť pracovať?

zefyra
12. júl 2024

@pravdovravxl absolútne nedá, mam invalidný dôchodok

lucia851
12. júl 2024

@zefyra a mne nikto nechce veriť že sa s tým nedá pracovať

annie252
23. sep 2024

Ahoj, mam stredne tazku depresiu, liecim sa a chcem sa spytat, ci niekto podobny z okolia Poprad, Svit by chcel obcas poradit, napisat, pochopit

bubu62
3. nov 2024

@annie252 som až Okolie Žiliny.. napísať mozes

Strana
z2