Ťažká dysplázia krčka maternice

ave17
23. aug 2019

Baby, pred mesiacom som bola na preventívke, doktor nadšený, že krcok maternice vyzerá super, ze sa nemám ničoho báť, tak som bola v kľude a dnes mi vola sestrička, ze cytologia je zla, ťažká dysplazia, stupeň 4,som z toho na nervy, mám ísť na odstiknutie z krčka a bude sa to posielať na histologiu, máte s tym skusenosti, čo môžem čakať, keď to bude pozitívne?

peptina
1. feb 2021

@majoslava ☹️ držím prsty nejak veľa sa na teba nakopilo

majoslava
1. feb 2021

@peptina dakujem minuly rok bol pre mna strasny... za 3 mesiace 4x uspavana nikdy predtym som nebola... bojim sa uz mi vsetko je a domyslam si kadejake diagnozy

peptina
3. feb 2021

@majoslava si to viem predstaviť tie diagnózy to každému po rozume také veci chodia. A nieje to príjemné keď sa vyrovnás s jednou operáciou a za tým ďalšie

majoslava
19. feb 2021

@peptina tak vylsedky zle.... V pondelok mam ist pre papiere a za primarom nepovedal mi do telefonu konkretne ze to je na dlho... Nechcem uz ist ku nam do RS chcela by som ist do BB len neviem ako postupovat

abubu21
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
abubu21
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
abubu21
19. feb 2021

@majoslava skúste si nájsť, alebo zistiť od žien lekára v BB a napísať mu email či by Vás prijal. Nič iné má nenapadá

abubu21
19. feb 2021

ja som tento týždeň bola na kontrole a čakám za výsledkami, ale už mi lekárka povedala, keďže som tie zmenené bunky mala v druhom kvadrante, že mi asi vyberú maternicu.

peptina
19. feb 2021

@majoslava joj tak to má veľmi mrzí.aj ja si myslím že skús zavolať alebo napísať.

majoslava
20. feb 2021

@peptina uvidím co mi povie pondelok strasne ma bolia krize a cely spodok zas... Od leta len bolesti mam uz som mu aj povedala ze som za vybratie maternice len nech mam uz pokoj

majoslava
20. feb 2021

@abubu21 myslim si ze aj mna to caka... Krcok uz nemam nemaju co rezat a ze mam taku jazvu v zlom stave... Krvacam od leta nie a nie sa to zahojit

abubu21
21. feb 2021

@majoslava nech ste čím skôr v poriadku. Skoré uzdravenie a nech to dobre dopadne

majoslava
22. feb 2021

@abubu21 ďakujem veľmi pekne ❤️ bola som dnes za Dr aj za primarom tak nakoniec vyberu maternicu uz nechcú 3x robit biopsiu ked je to zle... A hned mi aj termin dal o tyzden vo štvrtok

peptina
22. feb 2021

@majoslava Och jej držím prsty

majoslava
5. mar 2021

@peptina uz som po vcera ma operovali... Neprajem nikomu zazit... Dnes uz je o kus lepsie ale bolesti su, a kym sa zahoji....

abubu21
5. mar 2021

@majoslava môžem vedieť akým spôsobom operovali? Laparoskopicky? Skoré uzdravenie prajem 🧡

majoslava
6. mar 2021

@abubu21 s primarom som sa dohodla na laparoskopii... Vybrali ju od spodu... Dnes 3 den je uz lepsie... Strasne ma naduva a mam kŕče... Vsetko sa posunulo dole kym sa to ustáli a zahoji....

majoslava
6. mar 2021

@abubu21 a dakujem ❤️ myslím ze ma pustia aj domov uz dnes... Včera poobede uz mi vsetky hadicky a ihlu odstranili

majoslava
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
peptina
6. mar 2021

@majoslava bude dobre chce to len čas a každý zasah do tela chvíľu boli tak len výdrž a opatruj sa dávaj na seba pozor nedvihat ťažké a neprechladit sa

abubu21
7. mar 2021

@majoslava
@majoslava dakujem 🙂 chce to nejaký čas na zahojenie. Každým dňom bude lepšie a lepšie

klaudia995
25. mar 2021

Cavte babi ja bi som vas pekne poprosila pred dvoma tiznami som bola na preventibke doktorka sono visetrene potvdila sedko ok zobrala vites dnes mi prksli visledkj zle mam lahki stupen ma nekto stim skusenost trosku ma ukludnite predpisala mi antibiotila a gulbocki do posvi dakujem za kazde odpovede

ewelinka26
11. aug 2021

dysplazia krcka maternice